∆ LUSH SEX BOMB


Voor mijn verjaardag had ik van Lieke een bon gehad van de Lush. Dit vond ik heel erg leuk want ik had eigenlijk nog nooit iets gekocht bij de Lush. Na veel rondkijken en enthousiast advies van de medewerkers had ik besloten dat ik de bruisbal Sex Bomb wilde kopen. Dit heb ik dan ook gedaan!Even voor de duidelijkheid. Ik heb de bathbomb gekocht op uiterlijk en geur. Ik wist pas toen ik thuis aankwam dat hij Sex Bomb heette en dat hij dus blijkbaar eigenlijk voor een stelletje in bad bedoelt was. OOPS! Nouja ik kan alvast zeggen dat ik in mijn eentje ook zeker genoten heb! :)

Wat zegt lush over deze bathbomb?

' Gemaakt voor de liefde, Stap in bad met deze bath Bomb als je moe en niet in je hum bent. Sex Bomb zit vol essentiële oliën die al eeuwen gebruikt worden als lustopwekkers: jasmijn en ylang ylang. Een druppeltje scharlei zorgt voor een ontspannen geest '


Zoals ik al zei heb ik hem absoluut niet gekocht voor wat hij doet. Ik zag een roze bal liggen met een rozenblaadje erin. De verkoopster vertelde mij dat als je hem in bad zou gooien dat er dan ook een rozenblaadje uit zou komen. Ik was gelijk verkocht. Ook ruikt hij ook wel heel erg lekker.


INGREDIËNTEN
Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Natrium Sesquicarbonaat, Parfum , Sojamelk (Glycine soja) , Synthetische Musk , Jasmijn Absolue (Jasminum Grandiflorum), Scharlei-olie (Salvia sclarea) , Ylang Ylang-olie (Cananga odorata) , Titanium Dioxide , Propyleen Glycol, Limonene , Lilial, Alpha-isomethyl-ionone, Kleurstof 17200, Kleurstof 42090, Kleurstof 45410 (CI 45410), Rijstpapieren Bloem


Oh mijn god, mijn water werd roze. Nouja mijn water? Zelf hebben wij geen bad dus ik ben bij oma in bad geweest. Bij oma hadden we wat bezoek en ze hebben allemaal mee gekeken naar hoe deze bal in het water oploste. Het water werd dus een hele mooie roze kleur en je ziet wat bloemblaadjes in het water en de geur, heerlijk. Ik rook er ook helemaal naar toen ik uit bad kwam.

Ik ben heel erg tevreden over deze Sex Bomb. Welk meisje wilt nu geen roze water om in de badderen. Als je binnenkort eens bij de Lush bent zou ik deze eens bekijken als ik jou was. Zeker een aanrader!

LOVE Quinty♡♡

Share:

7 reacties

 1. Hij ziet er erg leuk uit, ben benieuwd naar de geur. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit ook een erg fijne bruisbal ^^! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook al een keer gehad, maar hij ruikt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook heel benieuwd naar Sex Bomb, ook gewoon in mijn eentje haha! Hij ziet er inderdaad supermooi uit en de rozenblaadjes spreken mij erg aan. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jennifer de Brouwer21 november 2016 om 11:24

  Ik vond deze ook echt super lekker ruiken en hij ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb helaas ook geen bad. Ik ben een echt douche-mens, maar voor bath bombs zou ik weleens in bad willen. hihi. Ziet er echt mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit was ook mijn eerste Lush aankoop! Zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜