∆ DAGJE WALIBI + FRIGHT NIGHTS

Afgelopen zondag ben ik voor de aller eerste keer naar Walibi geweest. Walibi is een pretpark met allerlei verschillende enge achtbanen. Ook was het nog eens Fright nights, dit is dat er vanaf 6 uur in de avond allemaal verschillende enge figuren rondlopen die je bang maken. Benieuwd hoe ik dit ervaren heb? Lees maar snel mee!


Samen met Kim, Sacha en Melanie zat ik in de ochtend al om een uur of 9 in de auto.  Het was ongeveer iets langer dan een uur rijden en we wilde wel al vroeg aankomen. Na een kei gezellige autorit waren we aangekomen.  Even tassen controle en het kaartje laten scannen en we waren binnen. De eerste achtbaan waar we in gingen was al dicht bij de ingang. Het was nog niet mega druk en hebben volgens mij net iets meer dan een half uurtje in de rij gestaan. Het was echt een hele gave achtbaan, die lekker snel ging. Je werd afgeschoten, dit vond ik wel heel gaaf!
Ik zal niet vertellen in de goede volgorde in iedere attractie waar we in zijn geweest want eerlijk gezegd weet ik dat ook niet meer. Ik weet wel nog dat ik heel graag in een achtbaan wilde met hangende stoeltjes die ook nog eens over de kop ging. Sacha had het afgeraden omdat je hoofd erg zou bewegen in de achtbaan, maar zo eigenwijs dat ik ben wilde ik er wel heel graag in.. Uiteindelijk best wel spijt want ik had net een nieuwe oorbel geprikt en mijn hoofd bleef echt niet stil dus kwam uit de achtbaan met rode oren haha. We zijn eigenlijk over heel de dag wel in bijna alle achtbanen geweest waar we in wilde. Behalve de nieuwe, daar stond een wachtrij van 150 minuten.

We waren echt wel slim geweest dat we zo vroeg waren gegaan en in de ochtend/begin van de middag alle attracties die we wilde al gedaan hadden want in de loop van de middag werd het echt heel druk en moest je overal wel echt heel lang wachten.

Toen was het 6 uur en het griezelen ging beginnen. Het park was verdeeld in verschillende 'scare zones'. In het begin liepen we eigenlijk ergens waarvan we niet wisten dat ze ons daar konden laten schrikken maar toch echt wel. Enge zwarte rare wezens lieten ons schrikken. We zijn doorgelopen en kwamen toen een scare zone tegen. Oh wat was die eng. Het was best wel heel erg druk dus de enge wezens vielen niet op tussen alle mensen tot ze je daadwerkelijk lieten schrikken. Ik heb dan ook heel de avond in alle scare zones me vastgeklemd aan Sacha. Ik dacht echt dat ik niet kon gillen maar ik weet nu wel beter.  Sacha, Melanie en Kim hadden ook nog een kaartje gekocht voor een spookhuis maar dat wilde ik niet haha, ik ben toen buiten blijven zitten in een niet scare zone, toch heb ik heel de tijd rond gekeken want ja, je weet maar nooit!

Het was een hele lange dag maar echt heel erg leuk! Het was heel erg gezellig en al was het heel erg eng, ik zou het zo nog een keer doen en als het kan ga ik volgend jaar gewoon weer! Dankjewel voor de gezellige dag meiden :D

Zijn jullie wel eens in Walibi geweest met de Fright nights?

LOVE Quinty♡♡

Share:

8 reacties

 1. Wat leuk!!! Ziet er uit als een super gezellig dag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al in veel pretparken geweest, maar nooit naar Walibi. Jullie lijken het erg naar jullie zin te hebben gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een super gezellige dag! Wat het echt je aller eerste keer Walibi?! Fright Nights is zo leuk! En wat betreft de achtbaan met de hangende stoeltjes.. ja die had ik je ook kunnen afraden als je je oren had willen besparen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een hoop gezelligheid :-D Leuke foto's!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een geslaagde dag! Die scare zone klinkt wel alsof je er erg van kan schrikken.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜