∆ BEFORE I DIE #2

Ik heb al heel erg veel dingen op mijn bucketlist staat maar hij is nog lang niet vol. Er zijn nog zo veel dingen die ik wil doen voor ik dood ga. Natuurlijk hoop ik ook dat ik alles van mijn lijstje kan afstrepen. Hier ga ik mijn best voor doen. Vandaag vul ik mijn lijstje weer aan met een aantal dingen die ik zeker wil doen! Lezen jullie mee?

 Iets wat iedereen wil toch? Mij is het eigenlijk nog nooit overkomen. Ik ben nog nooit echt verliefd geweest. Natuurlijk heb ik wel mensen leuk gevonden maar van iemand gehouden? Nee dat is mij nog nooit gebeurd. Ik zou het wel heel graag willen. Natuurlijk is het dan de bedoeling dat het wel wederzijds is haha, anders is het ook niet leuk maar dit is dus wel iets wat hoog op mijn bucketlist staat.
 Ik wil zo graag een keer verhuizen. Het liefste zou ik naar een heel ander land verhuizen.  Amerika lijkt me bijvoorbeeld heel gaaf, om een tijdje in New York te wonen, wel in het centrum natuurlijk en dan daar meemaken hoe het er precies is. Ook zou ik best naar bijvoorbeeld Hawaii ofzo, ergens waar het altijd warm weer is en waar mooi blauw water is. Daar zou ik ook best wel willen wonen, ik zou het helemaal niet erg vinden zelfs!
 Het lijkt me heel erg leuk om een keer naar een modeshow te gaan. Het liefste zou ik naar de Victoria Secret Fashion Show willen omdat dat toch net iets blijer is. De modellen hoeven daar niet stak, chagrijnig te kijken maar ze mogen gewoon lachen. Ook is het leuk van die show dat er altijd leuke artiesten bijzijn!
 Let a girl have a dream!  Natuurlijk weet ik ver in mijn hoofd dat dit waarschijnlijk nooit zal gebeuren maar hij gaat toch iemand trouwen in de wereld en ja, ik ben ook iemand in de wereld dus ik maak bijna net zo veel kans als de rest van de mensen.  Ja dit geloof ik echt. Don't Judge me haha ;)
 Dit is iets wat ik al wil sinds ik de film Tangled heb gezien. Mijn favoriete Disney films trouwens. Het lijkt me aan de ene kant zon mooi gezicht, ik denk dat als je dat in het echt mee maakt dat je dan gewoon sprakeloos word. Het lijkt me echt heel erg mooi! Aan de andere kant lijkt het me ook best gevaarlijk want het is natuurlijk wel vuur wat je omhoog laat dus als er 2 bijvoorbeeld tegen elkaar aan komen en omvallen en weer naar beneden vallen en zo de grond in de fik te steken. Maarja toch wel mooi!

Wat staat er echt nog op jullie bucketlist?

LOVE Quinty♡♡

Share:

5 reacties

 1. De floating lantarn kan ik van mijn lijstje afstrepen, dat heb ik een keer gedaan ;) En ik heb bijna 4 maanden in Suriname gewoond voor een stage, zeker een aanrader! Op ijn bucketlist staan vooral nog mooie reizen naar verre bestemmingen, maar dan moeten mijn kinderen eerst wat ouder zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een vakantie naar Engeland. In een echte cottage, midden in de natuur. En winkelen in canterbury!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie wensen. Ik denk dat het goed is om na te denken wat je nog wilt in je leven zolang wij nog hier zijn. Ik heb nog zo veel wensen. :-) Ik hoop dat die van jou allemaal uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk rijtje! Een enorm leuke tag vind ik dit:-)
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo een leuk lijstje!
  Ik hoop dat jou dromen zullen uitkomen ;-)
  Graag zou ik naar L.A. op holiday willen gaan en Florida en flink shoppen.....

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜