∆ ZEIKREEKS, MENSEN DIE NIET TERUG LACHEN


Ik ga vandaag iets nieuws proberen. Ik heb zoveel irritaties die ik gewoon nooit ergens kan uiten en daarom wil ik een reeks van artikelen maken waarin ik even ga zeiken over heel veel verschillende dingen. Daarom nu dus de zeikreeks. Vandaag begin ik met een artikel over mijn irritaties aan mensen die niet terug lachen! Lees je mee?


Ik ben echt een persoon die graag lacht. Ik zie mezelf als een vriendelijk persoon en daarom zit het in mijn aard om naar iedereen te lachen. Oké niet iedereen, vooral de wat oudere mensen en kinderen. Als ik iemand van mijn eigen leeftijd echt recht in de ogen aankijk dan lach ik ook wel. Maar naar jongens niet echt hoor, dat durf ik niet echt haha!

Nu heb ik dus een vreselijke irritatie aan mensen die gewoon niet terug lachen. Van de mensen die je al een tijdje aankijken, dat je dat gewoon merkt in de ooghoeken of van die mensen waarmee je al vaker een blik hebt gekruist die dan gewoon niet terug lachen. WAAROM! Ben dan ook vriendelijk en lach terug. Ah ik vind dit zo vervelend. Ik moet wel zeggen dat ik het eigenlijk wel altijd voor elkaar krijg dat kinderen naar mij terug lachen. Dat maakt dan meestal ook wel mijn dag goed.

Maar waarom niet gewoon terug lachen. Ik snap best dat we elkaar niet kennen en elkaar waarschijnlijk nooit meer zullen zien maar het is puur vriendelijkheid. Ik kan er ook eigenlijk niets aan doen, het gaat vanzelf. Het is nu niet dat lachen zo moeilijk is. Gewoon een glimlach. Ik weet in ieder geval dat ik er altijd erg vrolijk van word als iemand naar mij lacht,  dus lach gewoon terug! Jeetje.

Oké mijn klaagmomentje of wel zeikreeks van vandaag is weer voorbij. Ik heb mijn hart even kunnen luchten, en ik zal alvast zeggen, er zijn nog genoeg dingen waar ik mij aan irriteer dus als jullie dit leuk vinden om te lezen laat het me dan zeker weten!

Zijn jullie ook zo iemand die naar iedereen lacht of ben jij stiekem iemand waar ik mij zo aan irriteer haha?

Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty♡♡

Share:

8 reacties

 1. Geweldige reeks in ieder geval! Op maandagochtend zal ik minder snel teruglachen maar over het algemeen is het gewoon wel zo aardig om wel te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit heb ik vaak in de supermarkt. Je kijkt elkaar even aan, dan kan er toch best een lach af. Iedereen word alleen maar chagrijniger lijkt wel..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oops, ik vrees dat ik zo iemand ben. Niet om vervelend te doen. Maar ik vind het gewoon raar om te lachen naar een totale vreemde. Als ik blikken kruis met iemand dan blijf ik gewoon neutraal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik begrijp je irritatie! Wat mij vooral stoort is onvriendelijke mensen in het algemeen. Dit kan gaan van niet terug lachen of niet je hand opsteken als iemand je voor laat met de auto of laat oversteken. Vriendelijk zijn kost geen geld! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahah, geweldig. Je bent net mij. Kan ik me ook aan ergeren. Leuk om te lezen, vaker lekker zeiken! ;d

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook iemand die eigenlijk altijd wel glimlacht als ik iemand aankijk, ook al ken ik diegene niet. De enige uitzonderingen zijn voor mij mensen die geen fijne uitstraling hebben naar mijn idee of waarvan ik wil dat ze zeker niks tegen mij gaan zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk idee haha! Ik probeer altijd terug te lachen als er iemand mijn richting uit glimlacht (zorgt er soms ook voor dat ik naar een compleet vreemde glimlach en denk dat ie naar mij lacht maar soit haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kom maar op met die zeikreeks haha ;)
  Ik herken je punt helemaal. Ik werk in een supermarkt en ik glimlach eigenlijk wel naar elke klant, maar of ze dat terug doen ho maar.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜