∆ ZEIKREEKS, MENSEN DIE NIET GEWOON ACHTER IN DE RIJ AANSLUITEN

Ik heb op mijn vorige zeikreeks artikel, wat natuurlijk ook het vorige artikel op mijn blog was, een aantal kei leuke reacties gekregen! Ik kreeg door die leuke reacties gewoon zin om lekker snel een nieuwe zeikreeks te gaan doen. Vandaag dus, vandaag ga ik lekker zeiken over mensen die niet achteraan in de rij aansluiten. Lezen jullie mee?Deze irritatie gaat eigenlijk wel over alle rijen die er zijn maar vooral de rij voor het busje naar het Transferium. Moet je je eens voorstellen:

Je loopt naar het busje toe en ziet dat er al een hele rij staat, achja geen zitplaats maar het is toch maar een ritje van nog geen 5 minuten dus staan maakt mij ook niet uit. Dan sta je daar in de rij te wachten, de rij is al zo'n 10 mensen langer geworden, komt er een koppeltje aangelopen die eruit zien of ze ook met de bus moeten. Oh nee ze lopen de rij voorbij ze zullen vast ergens anders heen gaan. Maar nee hoor de lopen de hele rij voorbij en gaan helemaal vooraan bij de buspaal staan want ja hun hebben blijkbaar voorrang. Ofja dat denken ze waarschijnlijk. En dan zit, onee sta je in de bus en ja hoor de mensen die als laatste aan kwamen lopen hebben natuurlijk weer zitplaats.

Kun je je voorstellen hoe vreselijk ik mij hier aan irriteer. Hoezo! Waarom! Wie denken ze wel niet dat ze zijn. Beter dan de rest die wel gewoon normaal achteraan in de rij aansluiten. En nu je dit leest zal je vat wel denken, ach dat gebeurt misschien 1x. Maar nee hoor, mijn moeder en ik gaan bijna iedere week naar de stad en het gebeurt zeker wel iedere 2 weken, soms wel iedere week. Sorry voorkruipers ik irriteer me echt achterlijk aan jullie!

Dan heb je ook nog wacht voorkruipers. Dan gaat er 1 in de rij staan en natuurlijk sta jij erachter. Dan zie je diegene naar iemand seinen en dan denk je al van ochje er komt er eentje voorkruipen. Maar nee, niet een gewoon een hele groep. Dat groepje die zich waarschijnlijk te lui voelt om in de rij te gaan staan, en dan als ze bijna aan de beurt zijn er bij komen staan om vervolgens 2 seconden in de rij te hoeven staan om iets te bestellen bijvoorbeeld. Dit vind ik echt niet kunnen.

Of in een pretpark. Dat je al zo'n half uur in de rij staat voor die super leuke attractie, de baron bijvoorbeeld, en dat er dan van die mensen aankomen lopen. Je ziet dat ze al bijna iedereen zijn voorgedrongen en dan komen ze bij jou aan, jaa daar voor in de rij staan mensen waar wij bij horen. Ja ammehoela. Die zijn gek. Ik wil ze dan nooit langs laten maarja dat maakt eigenlijk niets uit ze vinden toch wel een weg om vooraan in de rij bij die 'mensen waar ze bij horen' te komen staan. Al moeten ze overal overheen en onderdoor klimmen, ze moeten en zullen voorkruipen!

Oke, dit was weer lekker zeiken!  Ik vind dit gewoon zo vervelend!

Zeg maar eerlijk, zijn jullie van die voorkruipers?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Share:

6 reacties

 1. Heel herkenbaar en ik heb er al regelmatig ruzie om gemaakt. Laatst nog bij de Action, die duwde me zelfs opzij en zei: Ik ga voor he! Ik zeg: Jij gaat niks voor, al moet ik je zelf terug in de rij zetten. Dat had ze schijnbaar niet verwacht. Ik heb het idee dat mensen het bij mij proberen, omdat ik klein ben. Daar verwachten ze overheen te kunnen lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, heel herkenbaar en enorm frustrerend! ;) Leuke artikelreeks ook, goed om al je frustraties kwijt te raken ;). x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is heel irritant inderdaad! Als ik in de rij voor een kassa sta en iemand kruipt voor moet ik mij ook echt inhouden, kan daar zo geïrriteerd door raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Owww lekker irritant zeg! Ik heb wel eens meegemaakt dat er bij mij aan de kassa (ik werk in een supermark) echt flinke ruzie werd gemaakt over dat iemand voorkroop. Mevrouw had haast omdat ze de kinderen van school moest halen, maar nee we hebben wel tijd voor een super lange discussie. Die mevrouw die oorspronkelijk voor haar was had maar 3 spulletjes en daarom werd er gewoon ruzie gemaakt. Serieus mensen waar gaat het heen in de wereld :\

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜