∆ NO MAKE-UP TAG


Oke, fail dit is geen foto zonder make-up ;)

Vandaag is het weer tijd voor een tag, dit keer niet zomaar een tag maar een tag over make-up. De no make-up tag zelfs. Dit vond ik wel echt een toepasselijke tag voor mijn blog want zoals jullie wel weten draait het hier vooral om make-up. Lezen jullie mee?


1. Draag je vaker wel of geen make-up?
Ik draag eigenlijk wel zo ongeveer dagelijks make-up. Ik heb dus veel vaker wel make-up op dan dat ik zonder make-up de deur uit ga

2. Noem een make-up product waar je niet zonder kan
Iets waar ik echt net zonder kan? Hmm dat is best wel moeilijk, ik ben namelijk een lipstick addict maar daar zou ik nog best wel zonder kunnen. Ik denk dan toch dat ik niet zonder mascara kan.

3. Noem een make-up product waar je wel zonder kan
Ik kan zonder oogschaduw. In mijn dagelijks make-up look draag ik ook bijna nooit oogschaduw. Dit kan ik dan ook makkelijk missen

4. Voel je je zelfverzekerd zonder make-up?
Nee, ik voel me veel zelfverzekerder met make-up doe. Maar volgens mij heeft iedereen dat wel. Ik draag make-up dan ook puur voor mezelf om mezelf beter te laten voelen!

5. Welk gedeelte van je gezicht vind je het mooist?
Ik vind op sommige momenten mijn ogen wel mooi :)

6. Waar ga jij niet zonder make-up naar toe?
Het is niet echt dat ik een speciale plek heb waar ik niet met make-up heen ga. Als ik ergens heen moet waar ik geen make-up op kan doe ik daar ook niet moeilijk over ofzo. Ik ga gewoon liever wel met make-up de deur uit haha!

7. Waar ga jij wel zonder make-up naar toe?
Als het moet overal haha, zie bovenstaande vraag :)

8. Mag iedereen jou zonder make-up zien?
Ja ik denk wel dat iedereen mij mag zien zonder make-up. Waarschijnlijk zien heel veel mensen niet eens het verschil of dan is het zoiets van ik zie wel iets aan je maar ik kan het niet thuisbrengen. Ik vind het dan ook niet erg als mensen me zonder make-up zien maar ik voel me gewoon echt fijner met make-up op

9. Dilemma: Een week geen make-up dragen of een week lang je make-up door je vriend laten doen?
Nou dat is niet zo'n dilemma want ik heb geen vriend ;) Als ik dat wel zou hebben zou ik alsnog voor de een week geen make-up dragen. Of ik moet natuurlijk een vriend hebben die een kei goede visagist is haha

Ik vond het een hele leuke tag, neem hem gerust over!

Gaan jullie liever met of zonder make-up de deur uit?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡


Share:

5 reacties

 1. Haha, de laatste vraag is leuk :) Ik zou dan ook geen make-up dragen, zeker weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen hoe iedereen denkt over make up. Dat je kan zonder oogschaduw kan is vanwege je mooie ogen. 

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag! Mijn man laat ik echt mijn make-up niet doen! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wat een leuke tag.. Nou over die laatste vraag.. misschien dan toch maar wel mijn vriend mijn make-up laten doen ahahahah!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜