∆ MAC D FOR DANGER


 Tijd voor weer een lipstick van mijn favoriete wat duurdere merk. Mac natuurlijk, als je dat nog niet aan de titel of de foto had gemerkt haha. Vandaag laat ik een kleur zien die zeker wel bij dit jaargetijde past en vooral bij een regenachtige dag zoals vandaag. Kijk je mee?

 De kleur die ik vandaag aan jullie laat zien is de kleur D For Danger. Ten eerste vind ik de naam wel erg leuk, dat heb ik eigenlijk wel met alle Mac lipsticks. Het zijn ook best herkenbare en goed onthoudbare namen. Heel leuk!

 Het is een donker rode/roze/paarse kleur. Dit is echt zo'n kleur waar je veel verschillende kleuren in terug kunt vinden.  Ook ligt het natuurlijk aan jou kleur lippen, bij mij zit hij erg tegen het paarse aan maar als je bijvoorbeeld veel lichtere of donkerdere lippen als mij hebt ziet de kleur er bij jou heel verschillend uit. Dit is ook wel leuk aan lipsticks, zo kunnen veel verschillende personen de zelfde kleur hebben en dit gewoon niet merken.

Mac D For Danger heeft een matte finish. Dit vind ik de fijnste finish die er is. Hij blijft lekker lang en fijn op mijn lippen zitten. Ik kan deze lipstick zeker wel zo'n 5 uur dragen voor ik hem moet bijwerken.
 Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Zoals ik al zei een lekkere herfst kleur. Het is een mooie donkere kleur waar ik, zeker nu , van hou. Hij brengt heel erg fijn aan en blijft dus lekker lang zitten.  Ik vind de kleur echt heel mooi. Hij lijkt best wel op Rebel, ook van Mac. Maar misschien vind ik hem toch mooier. Omdat er toch zoveel verschillende kleuren inzitten!

Ik zou deze kleur zeker aanraden!

Mac is te koop bij de bijenkorf, Mac winkel en Douglas voor €19,50

Wat vinden jullie van de kleur?


LOVE QUINTY♡♡


Share:

14 reacties

 1. Deze staat je gewoon ook lekker vlot! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi deze kleur, staat je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Wanneer komt er een artikel met je lipstick stash ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Populaire kleur, lekker herfstig en staat je inderdaad mooi! Ik ben ook wel benieuwd naar de huidige status van de stash :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook fan van een matte finish en deze kleur is helemaal geweldig. Het staat je en erg herfst kleur idd. Lang blijven zitten is altijd fijn voor de lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat je leuk! Deze kocht ik december 2015 maar heb hem alweer een paar maanden geleden gekocht. Ik pakte hem er nooit bij en vind de lipsticks van mac eigenlijk helemaal niet zo super.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je goed! Dit is echt een van MAC's cultkleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke kleur is dit toch <3 Prachtig! Voor mij wat te heftig, maar jij kunt de kleur echt goed hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, mooi dat 'ie wel 5 uur blijft zitten. Ik vind dit een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleur! Ideaal voor de herfst- en winterperiode! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh, mooi kleurtje! Staat je ook goed! D for Danger vind ik zelf ook wel een leuke naam voor een lipstick ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een prachtige kleur! Ik vind jouw banner trouwens zo mooi!! Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige kleur! Ik denk dat ik deze net wat meer draagbaar zou vinden dan Rebel ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜