∆ ESSENCE VELVET STICKS MATTMijn liefde voor matte lipsticks groeit met de week, mijn stash groeit hierdoor ook erg snel haha! Nu heb ik weer iets nieuws geprobeerd van mijn favoriete merk. Ik heb de velvet sticks van Essence geprobeerd. Ik laat vandaag 2 kleuren aan jullie zien, ik ben benieuwd! Jullie ook?
Het is een lipstick in potlood vorm. Bij sommige kun je de punt omhoog draaien maar deze moet je echt slijpen. Hiervoor heb je wel zo'n dikke puntenslijper nodig. In de dunne past hij niet.  De punt van de lipstick is ook best groot en dik. Ondanks dit is hij wel fijn te gebruiken. Je kunt toch makkelijk de lijnen van je lippen volgen zonder dat je buiten de lippen gaat.

De finish van de lipstick is matt maar wel velvet matt. Dit betekend dat hij wel mat word maar niet helemaal. Een heel minuscuul glansje blijf je zien en hij brengt door de velvet matheid erg fijn aan. Hij is erg romig en maakt je lippen niet droog. Omdat het een matte lipstickpotlood is blijft hij ook best lang zitten. Bij mij blijft hij tussen de 3 a 4 uur goed op mijn lippen zitten. Natuurlijk moet je dan niet overmatig veel drinken of eten.

ESSENE VELVET STICK MATT IN MEGA MELON:

Ik moet eerst even zeggen dat de kleur in het echt feller is, hij komt niet zo goed over op de foto. Het is een rood, oranje, roze kleur. Ik heb geen idee waarom maar als ik deze kleur zie krijg ik een zure smaak in mijn mond, alsof het me aan iets heel zuurs doet denken, raar ik heb dit anders nooit... Hebben jullie dat ook wel eens?

Ik vind het een erg mooie kleur


ESSENCE VELVET STICK MATT IN PLUM PERFECT:

 Dit is de donkerste kleur die ze hebben. Het is dan ook een erg donker rode, paarse kleur. Vooral als je de potlood zelf ziet denk je dat hij heel donker is alleen valt dat op de lippen een beetje tegen. Hij is wel donker en ook zeker mooi maar ik had eigenlijk nog iets donkerder verwacht.


Ik ben erg tevreden over deze lipstickpotloden, de laatste kleur is misschien wel iets anders dan ik had verwacht maarja, het is toch nog een mooie kleur en hij is lekker goedkoop dus ik ben er erg blij mee! ik kan deze lipstickpotloden zeker aanraden!

Ze zijn te koop bij de Kruidvat voor maar €1.99

Welke kleur is jullie favoriet?

LOVE Quinty ♡♡

Share:

7 reacties

 1. Ziet er goed uit hoor! Blijven ze lang zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan ook zo veel kleuren hebben he! Ik vind ze mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze staan je beiden goed. Zelf draag ik zelden rood op mijn lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kleuren! Ik heb zelf een lichtroze tint hiervan, die vind ik erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu ben ik erg nieuwgierig hoeveel lipstick je hebt in je slash. Deze twee staat je sowieso goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, wat grappig dat je het zuur krijgt in je mond van een kleur lipstick. Ik heb het zelf niet, maar ik vind het wel mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleuren! Vooral het laatste kleurtje vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜