∆ ESSENCE NEED YOUR LOVE

Nu het weer zo ijskoud is buiten ben ik echt in de stemming voor donkere nagellak. Op de dop van deze nagellak staat het al, the Darks. In het potje zag ik het al maar op mijn nagels is hij zeker lekker donker. Echt een lekkere mega donkere kleur waar je wel van moet houden, ik zal alvast zeggen, ik hou ervan! Lees je mee?


De nagellak is zo donker dat ik het eigenlijk helemaal niet goed op de foto kon laten zien. Op de bovenstaande foto lijkt hij namelijk bijna zwart maar dat is echt niet zo hoor. Het is echt een hele donkere rode kleur. Echt zo'n diepe kleur. Ik vind het idee van The Darks wel heel leuk alleen als ik in de winkel ga kijken kan ik er eigenlijk maar eentje vinden, deze dus!

Ik vind het wel echt een gave kleur. Zoals ik al zei moet je er wel echt van houden, ik hou er zeker van. Echt een diepe rode kleur, het geeft me ook een beetje een Halloween idee want hij lijkt ook wel een beetje op bloed. Het is wel een moeilijke kleur om aan te brengen. Omdat hij zo donker is moet je echt op je nagels blijven want je krijgt het heel moeilijk van de huid af. Ook moet je zeker een basecoat gebruiken anders heb je hele rode nagels als je de nagellak eraf haalt.  Wel heeft hij een prachtige glans!

Deze nagellak blijft ongeveer tussen de 2 a 3 dagen mooi op de nagels zitten. Voor een budget nagellak dus goed genoeg, naar mijn mening dan! :)

Ik ben wel tevreden over deze kleur. En al helemaal als ik er voor in de stemming ben, wat ik wel heel vaak ben, vooral in de herfst + winter. Ik vind het een hele mooie kleur en als je er van houd zou ik hem ook zeker wel aanschaffen. Hij is ook lekker budget natuurlijk!

Deze nagellak is te koop bij de Kruidvat voor  €1.69

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen
LOVE Quinty ♡♡


Share:

7 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜