∆ ESSENCE MATT MATT MATT RED-Y OR NOT?

Toen ik laatst in de stad was met een paar lieve meiden uit mijn nieuwe klas (Kim, Sacha, Melanie en Marlou) zijn we even snel de Kruidvat in gelopen. Dit was de laatste lipstick uit de nieuwe Matt Matt Matt collectie van Essence en ik moest heb hebben, toen ik hem zag heb ik hem ook gelijk gepakt! Ik heb nog niet alle kleuren aan jullie laten zien maar vandaag dus deze kleur! Kijk je mee?

 Dit is de kleur Red-y or not. Het is nummer 5, de collectie bestaat uit 8 kleuren. Ik zal hieronder de namen even nog eens onder elkaar zetten met het artikel erbij, zo kun je iedere kleur nog even een keertje kijken als je nog twijfelt:
1.  Essence Matt Matt Matt Naturel kiss
2.  Essence Matt Matt Matt perfect match
3.  Essence Matt Matt Matt Wow Effect
4.  Essence matt matt matt pink up your life
5.  Essence matt matt matt kiss me if you can
6.  Essence Matt Matt Matt its a statement
De andere kleur ga ik ook nog laten zien! Nu dus eerst Red-y or not.
 De naam van de lipstick verklapt het eigenlijk al (net als de verpakking natuurlijk). Red-y Or Not is een rode kleur. Al vind ik het niet echt een rood rode kleur, ik zie nog wel wat roze in de kleur zitten. Het is ook voor een rode kleur best een lichte donkere kleur zegmaar.

Het is een matte lipstick. Ondanks dat hij mat is, brengt hij wel echt heel fijn aan. Je kunt hem makkelijk binnen de lijntjes aanbrengen en als hij op je lippen zit, zit hij ook echt op je lippen. Nog een keertje blazen op een keukenrolletje of watje en hij blijft zeker zo'n 4 uur zitten
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ik vind het een erg mooie kleur, niet echt voor dit jaargetijde maar toch wel mooi. Zelf zou ik hem eerder in de lente of zomer dragen omdat het toch wel een erg vrolijke kleur is. Natuurlijk kun je ook vrolijke kleuren dragen in het najaar maar toch, ik draag liever wat donkerdere kleuren.  Ik vind de kleur ook wel erg mooi staan.

Ik heb laatst een paar reacties gehad over mensen die benieuwd zijn naar mijn lipstick stash. Zelf ben ik ook wel benieuwd hoeveel het er zijn als ik ze allemaal naast elkaar zet. Nu liggen ze in allemaal verschillende bakjes, ik denk dus dat ik binnenkort daar een artikel of misschien wel een filmpje over ga maken. Ik krijg voor mijn verjaardag (ZATERDAG WHOEHOE) een Alex kast van de Ikea waar ik hoop al mijn make-up in te leggen en daar ga ik ook misschien een filmpje van maken!

Deze lipstick is te koop bij de Kruidvat voor €2.39

Wat vinden jullie van deze kleur?
Hebben jullie voorkeur voor een artikel of een filmpje over mijn lipstick stash?

LOVE Quinty♡♡

Share:

7 reacties

 1. Weer een mooie lipstick! Ik ben ook heel erg benieuwd naar jouw lipstick stash! Een filmpje zou superleuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu maak je mij ook benieuwd over hoeveel lipstick je hebt. Deze kleur op de foto vind je niet echt helemaal rood. Ik vind de kleur heel echt mooi. Het heeft wel iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe kleur zeg! Ik vind hem je heel mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor je stash zie ik liever een artikel, filmpjes kijk ik minder snel. Vind deze kleur je mooi staan en kan prima met herfst! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk ook sneller naar foto's dan filmpjes hihi :) Ik vind deze kleur juist wel passen bij de herfst en winter! Mooie diepe herfstkleur en straks met de feestdagen ook heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zelf niet zo van de rode lipstick maar hij ziet er wel mooi uit! :-)
  Persoonlijk lees ik sneller een artikel dan dat ik filmpjes kijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜