∆ ESSENCE MATT MATT MATT PURPLE POWER

 Purple power. Als ik de naam hoor verwacht ik wel echt een goede lipstick, lekkere felle paarse kleur. Echt een kleur met 'power'. Ik heb dus wel erg hoge verwachtingen bij deze lipstick. Misschien wel iets te hoog? Lees je mee? :)

 De kleur waar ik het over heb is de nummer 7 uit de matt matt matt collectie van Essence. Dit is zelfs de laatste kleur die ik jullie op dit moment kan laten zien, ik heb 1tm 6 en nummer 8 al laten zien en nu dus nummer 7. Er zijn op dit moment nog niet meer kleuren maar ik hoop wel echt dat er nog meer kleuren komen, een echt felle roze kleur ofzo!

Zoals jullie misschien al weten vind ik de verpakking erg mooi, de dop is mat zodat je goed kunt zien dat het ook een matte lipstick is, die van de glanzende lipsticks zijn glanzend en doorzichtig. De dop is de kleur van de lipstick. Ja heel erg leuk hihi!

De lipstick heeft een matte finish, ondanks dat brengt hij best gemakkelijk aan. Bij deze kleur moet je wel echt goed binnen de lijntjes blijven want hij laat op je huid of de buitenste randjes van je lippen wel echt een rode gloed achter. Best raar want het is een paarse lipstick maar ach.

Dan hier de kleur op mijn lippen. Ik kan zeker wel vertellen dat mijn verwachtingen te hoog waren, ik had hem natuurlijk wel 'geswatcht' op mijn hand maar dat is altijd toch heel anders dan op je lippen. Ik had een iets vollere, krachtigere paarse kleur verwacht, ik vind hem nogal soft. Ook vind ik hem meer op erg donker roze/rood lijken dan op paars. Ik zie natuurlijk wel dat het een paarse kleur is maar niet overduidelijk.

Ondanks dat het niet echt was wat ik ervan verwacht had vind ik hem toch wel mooi. Maar dus meer als een donker rode achtige kleur.  Ook moet ik wel eerlijk toegeven dat dit nooit een favoriete kleur gaat worden helaas. De kleur blijft wel zo'n 4 uurtjes zitten, dat is natuurlijk een pluspunt!

Wat vinden jullie van de kleur?

LOVE Quinty♡♡

Share:

11 reacties

 1. Ik vind hem eigenlijk best wel powerful staan met je bleke huid.
  Ik heb de kleur zelf ook maar ik moet wel toegeven dat hij bij mij nog feller lijkt .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toen ik je eerste foto zag, had ik ook een meer krachtigere kleur verwacht. Maar toch vind ik het een mooie kleur hoor ;). x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had die kleur op je lippen helemaal niet verwacht! Maar vier uur voor een budget product is echt wel goed! Leuke review.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan kan ik zelf frustratie van krijgen als de kleur van de lipstick op mijn hand en lippen anders is.
  Al is het niet wat je verwacht hebt, ik vind ook dat hij erg mooi is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleur is inderdaad wel meer iets roze, maar toch vind ik de kleur heel goed bij je staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je! Then again, welke lipstick staat jou niet eh? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind hem inderdaad donker rood/roze, jammer dat hij tegenvalt. Vind hem je wel goed staan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat stom dat hij niet zo was als op de swatch en de naam doet vermoeden! Toch vind ik het wel een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleur voor deze tijd van het jaar en staat je zeker goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor mij iets te donker. Hij staat je toch wel mooi, ondanks dat hij niet zo paars is.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜