∆ ESSENCE MATT MATT MATT KISS ME IF YOU CAN

 Iedereen heeft een klassieke mooie rode lipstick nodig. Laat ik nu hier dus die perfecte rode lipstick hebben, die nog eens mat is ook en lekker budget! Ook is hij van mijn favoriete merk. Vandaag dus, een in mijn ogen de perfect rode lipstick voor iedereen. Kijk je mee?


De huls is erg mooi. De dop is rood, dus de kleur van de lipstick. Ook vind ik het erg mooi dat de dop mat is. Zo kun je goed het verschil zien tussen de matte en glanzende lipsticks van deze collectie van Essence. Op de onderkant zit een stickertje met de kleurnaam erop, ook is de sticker de kleur van de lipstick!

 Het is dus een echt klassieke rode lipstick. Zo'n lipstick die iedereen moet hebben. Oke begrijp me niet verkeerd, moeten is natuurlijk een beetje overdreven haha maar het is gewoon zo'n kleur die iedereen denk ik wel wilt hebben. Ook is hij mat. Mijn favoriete finish. Ik vind rode lipsticks ook mooier als ze echt mat zijn. Sommige meiden vinden juist de rode lipstick met een glans mooier maar ik ben zeker team matte lipsticks haha!
Hier zien jullie de kleur op  mijn lippen. Zoals je ziet is het zeker een lekkere knallende opvallende kleur. Logisch, wat wil je anders met een rode kleur haha. Meestal als ik rode lipstick op doe wil ik natuurlijk wel opvallen! Wie niet? 

Ik vind het een hele mooie kleur. Zoals ik al zei echt gewoon klassiek rood... volgens mij heb ik dit nu echt al 100x gezegd maar het is gewoon zo. Omdat hij rood is, is hij wel best lastig om aan te brengen want als je er langs gaat krijg je het er moeilijk vanaf. Dan blijf je een rode gloed houden.   Als hij dan uiteindelijk mooi op je lippen zit blijft hij ook wel erg lang zitten. Je hebt er zeker zo'n 4 uur plezier van voor je hem moet bijwerken (als je niet te veel eet en drinkt natuurlijk) 

Dit is dus de perfecte rode lipstick en ik kan hem zeker aanraden!

Wat vinden jullie van de kleur?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

10 reacties

 1. Yes! Ik hoor ook bij team matt! Staat je goed die kleur ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die Essence lijn echt super! Deze kleur staat je ook al zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad een mooie klassieke rode kleur. Staat je ook heel goed! Ik had deze laatst nog in mijn handen, maar nam hem toen toch niet mee. Moet ik toch maar even doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie knalrode kleur. Staat je super.

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. staat je mooi! Ik heb na aanleiding van een ander artikel van je over die matt lipstick van essence er ook eentje gekocht, nu al favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜