∆ BATTLE OF THE BLOGS OKTOBER


Vandaag is het weer zo ver, samen met Lieke van www.lifestylelieke.nl en Romy van www.everythingnice.nl/ beginnen we met de battle of the blogs.  Het thema van deze vijfde battle is "Wie maakt de engste Halloween look ". Ik ben benieuwd welke jullie het  engste vinden. Onderaan dit artikel kunnen jullie allemaal stemmen!
Ik zal eerst even iets uitleggen. Ik ben niet zo goed in zulk soort make-up en daarom zal ik alvast vertellen wat het voor moet stellen, mijn idee was een skelet. Iemand die dood is. Zelf vind ik het meer op een panda lijken maar ach, ik heb mijn best gedaan.

Wat heb ik gebruikt:
- talkpoeder Kruidvat huismerk
- eyeliner Essence
- zwarte oogschaduw Action
- mascara Catrice
- bruine oogschaduw ELF
- bronzer Essence
- highlighter MUA
- MUA liquid lip laquer

Oke, daar gaat ie dan. Lach me niet uit aub ;)


Zeg maar eerlijk, wat vinden jullie ervan?
Skelet of Panda?


Look van Romy

Look van Lieke

Wat vinden jullie de engste look? STEM HIERONDER!!!Wie heeft de engste look?

Lieke
Romy
Quinty
here

Bedankt voor het stemmen! Laat je in een reactie nog even weten op wie je hebt gestemd en waarom?

LOVE Quinty ♡♡

Share:

4 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜