∆ BATTLE OF THE BLOGS OKTOBER


Battle of the blogs. Dit is iets wat Lieke van www.lifestylelieke.nl en ik bedacht hebben om maandelijks te aan doen. De battle kan over van alles gaan. De winnaar van de battle van de vorige maand verzint het thema van de volgende maand.  Vandaag word het thema bekend gemaakt van de battle van oktober! Natuurlijk doet Romy van www.everythingnice.nl ook weer gezellig mee!

Omdat ik de battle van September gewonnen heb mag ik het thema van deze battle verzinnen. Ik vind het heel leuk om het te verzinnen maar ook een klein beetje moeilijk. Maaar zoals iedereen weet is het eind oktober Halloween dus iets met Halloween was een goed idee.

Het thema is daarom ook : Wie heeft de engste Halloween make-up look?

Ik heb heel veel zin om dit te gaan doen. Er zijn wel een paar regels. We doen het echt puur alleen met make-up of schmink. Geen nephuid, nepbloed of iets anders wat met grime te maken heeft.

Ik ben heel benieuwd wat Lieke en Romy gaan doen!

Wil je nu ook meedoen? Mail dan voor 16 oktober naar battle-of-the-blogs@outlook.com

YEEEY ik heb er echt zin in haha! Jullie ook?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

1 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜