∆ THIS OR THAT TAG


Ten eerste mijn excuses voor dit late artikel. Ik ben vandaag ziek en had dus geen artikel klaar gezet. Daarom dus zo laat. Sorry hiervoor. Ik was eigenlijk van plan om een review online te zetten over een lipstick alleen lukt het me op dit moment niet om de foto's over te zetten en ik wilde toch iets online zetten dus doe ik vandaag een leuke tag. Dit is een This or That tag. Hieronder staan wat dingen waar ik een keuze in moet maken. Sommige makkelijker dan de ander. Lezen jullie mee?
Fashion

Spijkerbroek of joggingsbroek
Als ik daadwerkelijk broeken aankon zou ik daar zeker voor kiezen. Joggingbroeken zijn natuurlijk ook fijn maar niet voor in het openbaar. Nu draag ik bijna altijd wel legging of legging met een spijkerprint maarja, dat was geen keuze haha!

Lange mouwen of korte mouwen
Ik heb het best wel snel warm dus dan draag ik liever korte mouwen. Wel echt korte mouwen geen spaghetti bandjes ofzo, daar heb ik een hekel aan eigenlijk. Dan voel ik me heel bloot

Jurken of rokken
Dan draag ik toch liever jurken. Ik heb ook veel leuke rokjes maar die zijn vaak net te kort ofzo, in jurkjes kun je toch nog leuke vinden die niet te kort zijn en toch niet suf ofzo.

Streepjes of ruitjes
Ik vind streepjes gewoon een hele leuke print :)

Teenslippers of sandalen
Ik kies denk ik voor teenslippers, die draag ik dan ook meestal. Al weet ik niet of dat komt omdat ik die echt leuker vind. Ik kan gewoon nooit de juiste sandalen vinden

Sjaals of hoedjes
Als ik dan toch 1 van de 2 moet kiezen kies ik voor hoedjes maar ook alleen maar omdat ik helemaal niet van sjaals hou

Oorknopjes of oorhangers
Ik heb in totaal 9 gaatjes in mijn oren en vind dan oorknopjes mooier. Ik denk dat het er heel raar uitziet om dan oorhangers in te hebben haha, zie je het al voor je :)

Kettingen of armbanden
Kettingen vind ik dan toch mooier. Daar irriteer ik me dan ook niet echt aan. Als ik te grote armbanden draag dan irriteer ik me daar zo aan dat ze eigenlijk na een paar uur al af zijn. Er is eigenlijk maar 1 armbandje die ik echt draag

Hakken of platte schoenen
Natuurlijk vind ik hakken heel erg mooi eruit zien en als ik er echt om zou kunnen lopen dan zou ik er voor kiezen maar dat is helaas niet zo. Daarom kies ik toch voor de platte schoenen, iets handiger!

Cowboylaarzen of paardrijlaarzen
Ik kies voor de cowboylaarzen. Dat vind ik altijd zo leuk haha

Jasje of vest
Ik kan niet zonder mijn lerenjasje. Sorry vestjes :)


Make-up

Blush of bronzer
Ik gebruik eigenlijk beide dagelijks maar als ik dan moet kiezen ga ik voor de bronzer. Ik vind namelijk bronzer zonder blush ook mooi maar blush zonder bronzer niet zo haha

Lipgloss of lipstick
Ik haat lipgloss. Hoe het plakt op mijn lippen IEKS. & zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten ben ik verslaafd aan lipstick. Uhm Let's Talk Lipstick... DUH

Eyeliner of mascara
Hierbij het zelfde verhaal als bij de blush of bronzer. Alleen eyeliner ziet er een beetje raar uit maar alleen mascara is gewoon heel normaal. Daarom ga ik dan toch voor de mascara, hoe veel ik dan ook van mijn winged eyeliner houd

Foundation of concealer
Ik draag eigenlijk nooit meer foundation omdat ik concealer gewoon veel fijner vind. Dan hoef ik niet heel mijn gezicht te plamuren maar alleen de plaatsen waarvan ik denk dat het nodig is zoals onder mijn ogen

Neutraal of kleur
Ik hou van neutrale kleuren zoals velvet teddy of mehr van mac maar ik hou ook zo van de lekkere felle kleurtjes. Eerst deed ik die ook op naar school maar nu durf ik dat nog niet helemaal haha. Maar van mijn felle kleuren is Pink Pigeon mijn favoriete. Als je die kent weet je denk ik wel wat ik bedoel

Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw
Ik neem aan dat met in vaste vorm bedoelt word in een palette bijvoorbeeld. Dat vind ik namelijk gewoon veel fijner. Met losse oogschaduw kan ik niet zo goed werken, dan valt alles meestal over mijn hele gezicht en dan glitter ik van mijn ogen tot aan mijn mond

Kwasten of sponsjes
Ik gebruik eigenlijk alleen kwasten. Eerst gebruikte ik mijn beautyblender maar die ben ik eigenlijk een beetje kwijt geraakt dus doe ik het maar met al mijn kwastenNagels

OPI of China Glaze
OPI vind ik dat nog net iets mooier eruit zien. Ik heb die nog nooit gehad maar China Glaze hadden wij op school en dat vond ik echt rot nagellak daarom was deze keuze niet zo moeilijk

Lang of kort
Ik hou van lange nagels. Ik vind het eleganter dan van die afgebeten nagels (die ik vroeger had haha) Maar helaas moet ik voor mijn nieuwe opleiding altijd mijn nagels afvijlen dus de lengte die ik wil en mooi vind vooral om foto's mee te maken zal nog wel heel lang duren. Helaas!

Acryl of natuurlijk
Af en toe vind ik acryl nagels wel mooi maar ik kan ze van mijn eigen ook gewoon mooi lang laten groeien waarom dan geld uit gaan geven om het te laten doen. (acryl mag voor de opleiding trouwens ook niet haha)

Felgekleurd of donker
Oke, nagellak mag ook niet maar als jullie mijn blog al langer volgen weten jullie dat ik van lekkere felle kleurtjes hou. Door al die felle kleurtjes word ik altijd blij

Met nailart of zonder nailart
Als ik rondkijk naar al die mooie nailbloggers(of hoe je dat noemt) vind ik nailart toch wel echt prachtig alleen weet ik van mezelf dat ik daar niet goed in ben en het er bij mij dus heel anders uit gaat zien. Daarom kies ik toch voor zonder nailart

Lichaam

Parfum of Bodyspray
Ik vind het fijner als een geur langer blijft hangen en ik heb altijd het idee dat een bodyspray heel kort blijft hangen

Lotion of body butter
Ik gebruik eigenlijk geen van de twee maar dan kies ik toch voor de lotion

Douchegel of zeep
Zeep gebruik ik echt nooit. Dat vind ik mijn huis zo droog maken. Ik gebruik liever een douchegel met een lekker geurtje

Lush of andere merken
Ik vind alles van lush er altijd heel leuk uit zien maar ik weet niet. Eigenlijk is het enige wat mij bij lush aanspreek de bathbombs en wij hebben geen bad dus daar heb ik al niets aan, daarom ga ik toch voor de andere merken
Haar

Krullend of stijl
Terwijl ik mijn haar eigenlijk bijna altijd stijl hou ik toch wel heel erg van krullend haar. Vooral van die mooie grote krullen

Knot of paardenstaart
Als ik thuis ben heb ik heel vaak een knot op mijn kop maar in het openbaar toch liever een staart. Daarom kies ik voor de staart

Schuifspeldjes of clipjes
Schuifspeldjes zijn mijn beste vrienden

Haarlak of gel
Ik vind eigenlijk dat je gel alleen moet gebruiken als je een lekker kort pittig kapsel hebt. Ik gebruik daarom ook alleen haarlak, en ook alleen als het nodig is

Lang of kort
Ik heb zelf schouderlengte en dat zie ik wel als kort. Eerst had ik best wel lang haar en dat vind ik ook heel mooi. Ik zit zelf te twijfelen om het weer aan te laten groeien maar op dit moment ben ik van het kortere haar

Licht of donker
Ik vind donkere kleuren ook heel erg mooi maar bij mij niet. Voor mezelf is licht beter want ik heb al best een lichte huid dus als ik nu bijvoorbeeld mijn haren bruin zou verven dan word ik nog witter en dat ziet er denk ik een beetje raar uit

Lok of pony
Ik heb heel lang getwijfeld over een pony maar ben toen toch voor de lok gegaan.. Slimme keuze!

Los of vast
Ik heb het een lange tijd veel los gehad maar vind het nu vast gewoon veel fijner
Overig

Regen of zonneschijn
Ik ben een zomermens, mijn humeur word ook heel erg beïnvloed door het weer. Als de zon dan ook schijnt ben ik blijer!

Zomer of winter
Zie het antwoord hierboven :)

Herfst of Lente
Deze keuze is puur omdat ik in de herfst jarig ben!

Chocolade of vanille
Ligt eraan op welke manier. Ik hou namelijk van chocolade maar bijvoorbeeld van yoghurt moet ik er niet aan denken om de chocolade versie te eten

Westen of Oosten
Met deze vraag wist ik niet precies wat er mee bedoelt werd, ik ga dus random voor het oosten.

Neem deze tag gerust over!  

Wat is echt een keuze die jij niet zou kunnen maken?


Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

5 reacties

 1. Wat een leuke tag! Ik ben ook echt van de streepjes :) Vandaag alweer twee dingen met streepjes gekocht, oeps

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Maar GEEN Lush? CAN'T HANDLE! I love Lush, maar snap inderdaad dat als je geen bad hebt het vrij onhandig is. Keep up the good work! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh en ps: probeer eens de Ultra Blend van Lush. Nog nooit zo'n fijn spul meegemaakt om je make up mee af te halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag om te lezen! Lekker vrolijk die felle kleurtjes nagellak altijd, die zijn ook mijn favoriet! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜