∆ SALLY HANSEN RHYTHM & BLUE

Deze laatste echte mooi zomerse dag betekent een lekker blij, zomers kleurtje. Vandaag laat ik jullie deze baby blauwe kleur zien van denk ik wel mijn favoriete wat duurdere nagellak merk. Lezen jullie mee?

De kleur die ik vandaag laat zien heet Rhythm & Blue. Het is een mooie blauwe kleur dus de naam past goed bij de kleur die je krijgt. Het is dus een mooie baby blauwe kleur. Ik hou van zulke kleurtjes, het geeft een frisse look.

De kleur dekt goed in 2 dunne laagjes en met de topcoat eroverheen krijgt de nagellak een prachtige glans.  Als je hem goed bovenaan je nagels afsluit zegmaar, aan het bovenste randje van de nagel een randje nagellak doen dan blijft de nagellak erg lang zitten. Zeker wel 10 tot 12 dagen goed, na die dagen begint hij een beetje te chippen,Ik vind het een prachtige kleur. Dit soort kleurtjes zijn mijn favoriet als het om nagellak gaat. Ik kan deze kleur zeker aanraden en als je nagellak wilt die lang blijft zitten kun je zeker een nagellak van Sally Hansen kopen. Ze zijn misschien iets duurder alleen is het echt wel het geld waard. Ze doen echt wat ze zeggen en de Kruidvat en de Etos hebben vaak 1+1 acties en dan scheelt het in de prijs natuurlijk ook!

Deze nagellak heb ik gekocht bij de Kruidvat voor €11,99

Wat vinden jullie van deze kleur?Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

13 reacties

 1. Wat is ie mooi! Dit soort blauwe kleuren zijn ook bij mij favoriet. Fijn dat de kwaliteit van de lak zo goed is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie! Ik ben btw echt jaloers op je nagels, zo mooi!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief kleurtje maar vind het zonde dat hij al zo snel chipt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gek op blauw! Heel mooi vrolijk kleurtje. Ik moet toch maar eens bij het Sally vak kijken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur, Sally Hanssen is 1 van mijn favoriete nagellak merken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief kleurtje en wat heb jij fantastische nagels!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜