∆ SALLY HANSEN PINK-TEREST

Ik hou van budget nagellakjes, dit weten jullie allemaal. Maar natuurlijk vind ik het ook af en toe leuk op een wat duurder + beter van kwaliteit nagellakje te kopen. Dit is daar een van. Dit is de kleur Pink-Terest van Sally Hansen. Wat een super leuke naam alleen al! Lezen jullie mee?


Het is een hele mooie lichte kleur roze. Dit is naast een mooi mintgroen kleurtje zeker wel een favoriet van mij. Eigenlijk kan zo'n kleurtje altijd en is hij niet te overdreven.

De potjes van Sally Hansen vind ik erg mooi. Hij is misschien wel wat duurder maar je krijgt er dan ook wel een groot potje voor. Zo is als voorbeeld een Essence nagellak 8 ml en dit nagellakje is 14,7 ml. Dat is gewoon bijna 2x zoveel. Het potje ziet er best simpel uit. Het gedeelte waar de nagellak inzit is ook echt de kleur van de nagellak. Dan heb je de dop, die is zwart met de vermelding erop dat je geen lamp nodig hebt *HANDIG*. Dan onderaan de dop zit nog een bandje om nog te kunnen zien welke kleur het precies is. Mooi maar simpel!


Met 2 dunne laagjes is de nagellak goed gedekt. Je moet wel echt dunne laagjes doen, Zelf vind ik dit heel erg moeilijk want ik breng gauw te veel aan maar als je te dikke laagjes aanbrengt droogt hij erg langzaam en het kan ook gebeuren dat hij gaat bubbelen. Dat ziet er natuurlijk niet mooi uit.

In combinatie met de topcoat gaat hij prachtig glanzen. Ook blijft hij door de topcoat daadwerkelijk heel lang zitten. Bij mij blijft deze kleur zeker wel zo'n 10 tot 12 dagen zitten. Dit is dan natuurlijk wel als je de nagellak goed opsmeert en ook aan de bovenkant van je nagels zegmaar afsluit. Dan is het voor de nagellak moeilijker op te chippen.

Ik ben heel tevreden over deze kleur en ik kan hem zeker aanraden. Het is een prachtige roze kleur met een mooie glans erover. Hij blijft lekker lang zitten en is zo zeker zijn prijs waard!

Deze nagellak heb ik gekocht bij de Kruidvat voor €11,99 (er zijn vaak acties)

Hebben jullie al eens een nagellakje van Sally Hansen geprobeerd?Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Share:

8 reacties

 1. It's awesome. I love the colour, it's trendy.
  P.S Would you like to follow each other? Write about it on my blog.
  Blog: www.glaringwaves.blogspot.ba
  Facebook: www.facebook.com/glaringwaves

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige kleur! I love pink.

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, deze lijn van sally hansen is mijn favoriet! Ik heb eindelijk een nagellak gevonden die langer dan 2 dagen goed op mijn nagels blijft zitten :) En 2 dagen is voor de meeste kort, maar bij mij gaat het altijd mis haha! Deze blijft ongeveer 5 tot 7 dagen goed zitten (niet 14 dagen wat ze zelf zeggen) maar dat is voor mij een dikke plus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie roze kleur, prachtige glans ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb sally hansen nog nooit geprobeerd, staat wel nog op mijn lijstje. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw als ik dit zo lees dat je er echt 10 tot 12 dagen plezier van hebt moet ik het misschien toch nog een keer proberen want ik redde er niet eens een week mee!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜