∆ GESLAAGD VOOR MIJN KAPPERSOPLEIDING

Na iets meer dan 3 jaar heb ik nu eindelijk mijn kappersdiploma gehaald! Na 3 jaar modellen zoeken, best wel stressen maar toch een leuke opleiding kan ik zeggen dat ik alles met een mooie voldoende heb afgerond! De vlag kan eindelijk uit!


Afgelopen woensdag had ik mijn laatste examen. Mijn permanent herkansing. Deze had ik helaas de vorige keer niet gehaald. Nu had ik er deze keer ook eigenlijk helemaal geen goed gevoel over maar ja hoor! Ik ben geslaagd!

Ik heb dan ook echt vandaag pas mijn punt terug gekregen. Ik was gezellig een dagje in de Beekse Bergen met mijn familie toen ik een bericht kreeg van een meisje uit mijn oude klas of ik geslaagd was, toen schoot ik wel echt in de stress. Ik dacht owjee, als ik nu kijk en het is slecht nieuws, dan heb ik de rest van de dag slechte zin maar toch keek ik en jaa gelukkig stond er een 6 en dat betekend dus GESLAAGD!

Nu ben ik dus officieel kapster maar ik heb best een moeilijke beslissing gemaakt! Hierover komt later een artikel, want daar is misschien wel uitleg bij nodig!

Maar voor nu ben ik heel blij! IK BEN GESLAAGDD! :D

Ik ben best benieuwd wat jullie beroepen zijn hihi?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

13 reacties

 1. Super! Van harte gefeliciteerd! Ik ben content marketeer en heb journalistiek gestudeerd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh van harte gefeliciteerd. Wat goed van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeej gefeliciteerd! ik ben benieuwd naar die moeilijke beslissing die je genomen hebt! Ik werk in de gehandicaptenzorg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Heel erg leuk dat je geslaagd bent!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super goed! Gefeliciteerd! Heerlijk gevoel, afgestudeerd zijn. Ben benieuwd naar je volgende stap. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd hoor! Ben benieuwd naar je moeilijke beslissing.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk, gefeliciteerd met je kappersdiploma!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd zeg! Zelf ben ik nog op zoek naar een leuke baan en thuidstudie :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜