∆ ESSENCE MATT MATT MATT IN WOW EFFECT


Tijd voor weer een lipstick uit de Matt Matt Matt collectie van Essence. Ik was eigenlijk van plan om het op volgorde te doen maar dat plan is eigenlijk al niet gelukt dus ik laat ze gewoon in een random volgorde aan jullie zien. Vandaag laat ik nummer 3 zien, Hij is dus nog best licht. De nummers gaan namelijk steeds donkerder. Kijken jullie mee?


De lipstick heeft een wat donker roze maar hele zachte kleur. Ik zie er roze in, ook een beetje rood en zelfs een beetje paars. De finish van de lipstick is mat wat natuurlijk logisch is als je naar de naam kijkt van de lipstick. Ondanks dat hij mat heeft is hij heel romig. Hij is niet droog op de lippen en slijt gelijkmatig van de lippen af waardoor het makkelijk is hem mooi bij te werken. Door de matte finish blijft deze zeker zo'n 4 uurtjes zitten tot je hem bij moet werken!


 Ik vind het een hele mooie kleur. Hij is ook niet heel opvallend maar toch mooi roze. Het lijkt net dat mijn lippen dikker zijn door deze lipstick maarja, schijn bedriegt!  Ik vind dat de kleur me ook wel goed staat, het geeft me een erg zachte uitstraling. (het geeft trouwens niet echt een wow effect zoals de naam eigenlijk belooft haha )

Ik kan deze lipstick zeker aanraden, vooral als je van zulke kleurtjes houd zou ik deze zeker kopen, hij is ook lekker goedkoop zoals alle andere Essence producten. No wonder that it's my favorite brand! :)

Deze lipstick heb ik gekocht bij de Kruidvat voor €2.39

Zouden jullie deze lipstick kopen?

Bedankt voor het lezen!
LOVE Quinty ♡♡

Doen jullie al mee met mijn winactie waarbij ik niet een maar TWEE nyx soft matte lipcreams weggeef. Er zijn dus 2 winnaars! Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen! 

Share:

6 reacties

 1. Op de eerste foto lijkt hij veel donkerder, jammer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat is hij mooi, hij ziet er ook heel matt uit! Deze zou ik zeker willen proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een hele toffe kleur! Ik zou dit ook wel willen proberen.

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er één van deze lijn en die draag ik graag, echt heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜