∆ ESSENCE MATT MATT MATT IN NATURAL KISSDe lichtste kleur van de nieuwe Matt Matt Matt reeks van Essence is de kleur 01. DUH. Natuurlijk heb ik deze ook gekocht om te proberen en omdat ik de kleur toch ook wel heel mooi vond. Meestal is de lichtste kleur helemaal niets voor mij, dat staat mij meestal niet. Is dat hetzelfde blij deze kleur? Kijk maar mee!

 Dit is de kleur Natural Kiss. Zoals ik al zei is het de lichtste kleur. Meestal zijn bij lipsticks de lichtste kleuren van die hele lichte roze kleuren die maar heel weinig mensen staan. Dit is gelukkig een mooie bruine tint die al veel meer mensen wel zou staan want het is echt een mooie kleur.


Als je de sticker eraf haalt zou je nog steeds weten dat het een lipstick is van Essence. Dit komt door de mooie E op de lipstick als je hem naar boven draait. Dit vind ik wel erg leuk en het geeft een extra touch zegmaar.


Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Zoals je kunt zien is het een best lichte maar toch mooie natuurlijke kleur. Het is vooral een bruine kleur maar er zit toch ook wel een beetje roze in. Het is een matte lipstick maar toch smeert hij lekker romig. Je kan hem fijn aanbrengen en hij word niet hard ofzo. Hij blijft lekker soepel en toch mooi mat.

Ik vind de kleur wel heel erg mooi. Hij staat denk ik echt bijna iedereen wel goed. Hij is niet echt opvallend, het is meer een my lips but better kleurtje. Ja ik vind het echt een mooie kleur en ik ben er erg blij mee.

Ik kan deze kleur zeker aanraden. Het is een prachtige kleur met een mooie matte finish. Hij blijft voor zo'n budget merk ook wel aardig lang zitten, zeker wel 4 uur.

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

11 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜