∆ ESSENCE MATT MATT MATT IN BEAUTY-APPROVED

Natuurlijk heb ik ook de prachtige lichte bruine kleur mee genomen. Toen ikhem zag liggen deed hij me gelijk denken aan velvet teddy van MAC. Maar dan natuurlijk in liquid vorm. Ik vond het in de flacon een hele mooie kleur en hoopte natuurlijk dat ik hem op mijn lippen ook mooi vond.  Vind ik dat ook? Lees maar mee!


De verpakking vind ik er leuk uitzien. Simpel maar toch leuk, ook vind ik het wel passen in het Essence assortiment. Wel vind ik het nog steeds raar dat er lipgloss op staat terwijl hij juist het tegenovergestelde is van een lipgloss. De onderkant van de flacon is in de kleur van de lipcream. Het is doorzichtig dus wat je ziet is ook daadwerkelijk de lipcream zelf. Zo kun je goed bepalen of je de kleur wilt want je ziet hem al goed.
Als ik de applicator eruit trek zit er heel veel product op. Dit is natuurlijk wel jammer maar heel makkelijk te verhelpen. Gewoon het applicatortje even afstrijken en je hebt zoveel product als je daadwerkelijk wilt. Misschien vind jij het wel heel fijn dat er veel product bij af komt. De applicator zelf is wel heel fijn, erg zacht en je kan er makkelijk de lipcream mee aanbrengen.

Als de lipcream op je lippen zit duurt het even een paar seconden voor hij mat is. Ik zal nogmaals mijn trucje uitleggen. Het enige wat je nodig hebt is een watje of keukenrol en natuurlijk de lipstick zelf. Je doet de lipcream op je lippen, de juiste hoeveelheid die je wilt. Dan blaas je op het papiertje wat je gepakt hebt. Dit kun je zo vaak herhalen als je wilt. Als jij de kleur intensiteit op dat moment goed vind, ben je klaar.
Hier zien julle de kleur op mijn lippen. Het is een hele zachte licht bruine kleur. Een hele natuurlijke kleur die veel mensen denk ik wel staat. Wel zie ik een klein beetje een oranje ondertoon erin zitten, dit betekend dus dat het een warme kleur is. Mij staan warme kleur wel goed maar het kan natuurlijk zijn dat jij meer een koele kleuren persoon bent! Daar staan andere kleuren bruin dan weer beter bij.

Ik vind de kleur wel echt heel erg mooi. Dit s een keur die ik elke dag zou kunnen dragen. Hij word dus echt mat, word niet hard en zit niet vervelend op de lippen. Hij blijft gewoon fijn aanvoelen, erg zacht. Ik kan deze lipcream zeker aanraden. Hij blijft wel een uur of 2 goed zitten, dan moet je hem weer bijwerken.

Deze Essence Matt Matt Matt heb ik gekocht bij de Kruidvat voor €2.39

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

6 reacties

 1. Weer een super mooie lipkleur! Ik wil echt een keer je lipstash zien, volgens mij is dat echt heaven!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook, ik vind de kleur echt mooi!! En ook lekker budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook weer een hele mooie kleur, ik val in herhaling ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur! Hij staat ook erg goed bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit soort kleurtjes staan jou heel mooi! Deze substantie is één van de weinige matte liquids die ik comfortabel genoeg vind.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜