∆ Essence Matt Matt Matt Girl Of Today

 In de nieuwe collectie van Essence zitten niet alleen de matt matt matt lipsticks maar ook deze matt matt matt lipgloss. Natuurlijk wilde ik als Kruidvat-lover deze ook proberen. Vandaag laat ik aan jullie de kleur nummer 3 in girl of today, kijken jullie mee?

 Ik heb al veel verschillende dingen gehoord over deze 'lipglosses'. Even trouwens, geen idee waarom ze het lipgloss noemen want glossy is het zeker niet, noem het dan een lipcream haha. Maar ik had dus ten eerste al gehoord dat het flesje niet kon staan. Ik weet niet hoe iedereen het niet voor elkaar krijgt maar de onderkant is gewoon plat en hierdoor kan hij goed staan.

Ik vind de verpakking wel heel leuk eruit ziet, het heeft in mijn ogen wel iets chics. De zwarte matte dop en de onderkant in kleur van de lipcream. De applicator is aan de ene kan wel fijn maar aan de andere kant ook weer niet, als je de applicator eruit haalt blijft er best wel veel lipcream aanzitten en dat vind ik niet heel fijn maar gewoon een extra keer afstrijken en dan is het helemaal goed.
De kleur is een wat oud roze donkere kleur. Van alle kleuren die er stonden was dit zeker wel mijn favoriet en daarom is dit ook de eerste die ik vandaag aan jullie laat zien. De kleur hoort mat te zijn. Van andere bloggers had ik gehoord dat hij niet echt mat was en dat er nog een glansje op bleef zitten. Zelf heb ik dit niet omdat ik hier een trucje voor heb. 

Je doet eerst de lipcream op. Dan blaas je even op een doekje of een watje. Nu is de kleur al mat maar de kleur is een beetje afgezwakt. Als je nu nog een laagje doet en nog een keertje blaast op een doekje is de kleur al beter. Dit kun je zo vaak herhalen als je zelf wil en tot je tevreden bent over de kleur. En VOILA, mat is de kleur
Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Hij is op mijn lippen iets donkerder dan ik had verwacht. Toch vind ik de kleur wel erg mooi. Je ziet duidelijk het wat oud roze effect wat ik echt prachtig vind op lippen. Zoals je ziet is hij echt mat. Ik heb 2 keer mijn 'trucje' gedaan en toen was ik tevreden over de kleur. Ik vind hem echt heel mooi!  Hij blijft niet heel lang zitten maar toch zeker wel 2 uurtjes.  Hij word niet hart op de lippen dus hij brokkelt ook niet af en hij voelt heel fijn op de lippen.

Ik kan deze kleur wel aanraden. Ondanks dan dat er iets te veel product uit komt is het echt een fijne lipcream. Ga zeker in de winkel kijken als dit toch niet jou kleur is. Ze hebben echt nog meer mooie kleurtjes!

Essence Matt Matt Matt Girl Of Today is te koop bij de Kruidvat voor €2.39

Wat vinden jullie van deze kleur & hebben jullie er al ervaring mee?Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

8 reacties

 1. Wat een mooie kleur! Echt perfect voor de herfst ook! En dat voor die prijs :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien iets donkerder dan verwacht maar nog steeds heel mooi! Ook voor in de herfst :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aah die is mooi! Ik ga eens kijken als ik bij de kruidvat ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje! Om een of andere reden spreekt het product me helaas niet aan. Leuk artikel, dat wel!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem super bij je staan! En wat een geweldig trucje, ga ik ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜