∆ ESSENCE LET'S GET LOST

We zien het weer buiten langzamerhand een beetje veranderen, ze herfst komt eraan, het word dus weer iets slechter weer. Ik heb hier persoonlijk helemaal een zin in dus laat ik de zomer gewoon lekker terug komen op mijn blog. Vandaag in deze mooie helder zee blauwe kleur. Doet hij je niet denken aan de zomer en lekker weer?


Let's get lost is een prachtige heldere blauwe kleur. Het is echt een kleur die bij mij zomerse gedachte op laat komen.  Het is niet echt een lichte maar ook geen donkere kleur. Ik vind het een speciale kleur blauw en weet eigenlijk niet precies hoe ik hem moet beschrijven. Mooi in ieder geval!

Ik vind het echt een pracht kleur en hij is ook erg fijn. Je hebt eigenlijk maar 1 laagje nodig en hij is volledig dekkend. Wel moet je er zeker een base-coat onder doen anders trekt de nagellak helemaal in de nagels en loop je nog steeds met blauwe nagels rond ookal heb je hem er al afgehaald

Er zit van eigen al een hele mooie glans over de nagellak heen maar als je nog een topcoat gebruikt gaat hij nog mooier glanzen en nog een pluspunt van een topcoat, hij blijft hierdoor wat langer zitten. Deze nagellak blijft zo'n 2 a 3 dagen mooi zitten tot hij gaat chippen. Voor zo'n mooie budget nagellak vind ik dat helemaal niet erg!

Ik kan deze kleur zeker aanraden, zeker als je nog helemaal in de zomer stemming bent net al mij!

Deze nagellak is te koop bij de Kruidvat voor €1,69

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen!
LOVE Quinty♡♡

Share:

13 reacties

 1. Super gaaf kleurtje! Ik ben echt gek op Essence lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik mis de zomer nu al, ben nog helemaal niet voorbereid op de herfst en winter! Mooi kleurtje os dot zeg!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie petrol kleur! Twijfel of ik al zo'n mooie kleur heb maar kruidvat zit in de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kleurtje! Ik ga eens kijken of ze hem bij ons ook hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot gelijk, nog lekker in de zomerse stemming blijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou echt van de essence lakjes! En ook deze ziet er weer super mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooi kleurtje! Essence heeft echt mooie nagellakjes en zeker voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie blauwe kleur! Gaaf!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi blauw, heel leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauwza! Echt een kleurtje wat ik ook graag draag. Mooi! En 1 laagje... Groot pluspunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik denk niet dat ik het kleurtje mooi zou vinden bij mezelf, maar zo vind ik hem wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜