∆ CATRICE UTIMATE STAY IN CHOCOLATE KISS

 Het is gewoon al een week geleden dat ik een beauty-gerelateerd artikel online heb gezet. Wow wat slecht als beauty blogger. Vandaag is het dus weer tijd voor een lipstick. Het is weer een lipstick uit de Ultimate stay collectie van Catrice. De vorige lipstick hiervan vond ik erg fijn maar vind ik deze net zo fijn? Lees maar mee!

De naam van de kleur is Chocolate Kiss. Als je niet zou weten hou hij eruit zou zien zou je wel een beeld hebben van de kleur. Bruin. Oke er bestaat natuurlijk ook witte chocolade maarja, witte lipstick is niet echt iets wat standaard normaal is. De lipstick is dus een wat bruine neutrale kleur.

We beginnen met de verpakking, de verpakking is simpel maar mooi. Omdat hij zwart is straalt hij iets chics uit. Ik vind het een leuke verpakking

Dit is wat de Kruidvat zeg over Catrice ultimate Stay:

"Je geeft je lippen een intensieve kleur en mooie satijnglans met deze Catrice Ultimate Stay 150 Chocolate Kiss Lippenstift. De lippenstift heeft een hoge dekking en blijft lang zitten, zonder je lippen uit te drogen "


De lipstick heeft dus een Satin Finish. Zelf hou ik van mat zoals jullie wel weten maar satin zit er zo dicht tegenaan dat ik daar ook wel mee kan leven. De lipstick heeft dus een bruine kleur.. Het is een neutrale kleur maar donker genoeg dat je echt lipstick op hebt. Hij doet me een klein beetje denken aan Whirl van Mac. Omdat hij een satin finish heeft is hij erg romig en brengt hij fijn aan. Hij blijft lang zitten en zoals de Kruidvat zeg droogt hij de lippen inderdaad niet uit. Ook vervaagd hij geleidelijk zodat je hem goed kan bijbrengen


Ik vind het een mooie kleur. Ik zie een kleine paarse ondertoon in de kleur. Het is een mooie herfst kleur, hij doet me ook wel denken aan de herfst. Aan het bos met de bruine bladeren die op de grond vallen. Ondanks de naam vind ik hem niet echt op chocolade lijken maar ach, het is een leuke naam.
De lipstick is trouwens ook goed gepigmenteerd, misschien wel iets te haha. Maarja we gaan natuurlijk niet klagen. Ik vind het een mooie kleur en kan hem zeker aanraden!

Deze lipstick heb ik gekocht bij de Kruidvat voor €4.99

Wat vinden jullie van de kleur?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Share:

15 reacties

 1. Hm zo in eerste instantie dacht ik dat ik deze kleur echt niet mooi zou vinden. Maar als ik 'm dan zie bij je full face foto vind ik de kleur toch erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur je heel erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur! Valt me wel op (of ben ik de enige?) dat Catrice steeds duurder wordt.. dus ook de lipsticks. Nog niet te klagen hoor want ze zijn altijd goedkoper dan MAC! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je goed!! Voor mij is het net te verkeerde kleur gok ik. Wel fijn te horen dat de kwaliteit goed is voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook in een andere kleur, is een van mijn favorieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij heb ik dit tintje ook, ik vind hem heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind het een mooi kleurtje en hij staat je ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze kleur is lekker heftig! Hij staat je mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat staat deze kleur je prachtig!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi kleurtje. Inderdaad perfect voor de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De naam is niet heel toepasselijk inderdaad, maar hij staat je wel heel mooi! Fijne kleur ook voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜