∆ CATRICE ULTIMATE STAY IN PASSIONRED

Als ik me niet vergis is dit mijn eerste review over een Catrice lipstick.  Ik vind Catrice ook een heel fijn budget merk maar toch loop ik altijd eerst naar het Essence vak waar ik dan meestal ook al erg goed slaag. Maar toen er een actie was kon ik toch niet weg blijven van het Catrice vak, ik heb dan ook deze beauty gekocht. Nouja, of het een beauty is moet nog blijken. Lezen jullie mee?

 De verpakking is erg simpel. Hij is zwart, niet helemaal mat maar ook zeker niet glanzend. De huls is langer en dunner dan ik gewend ben met lipsticks. De lipstick zelf heeft dan ook een andere vorm dan ik meestal heb. Hij heeft niet de 'echte lipstick' vorm, geen puntje aan de bovenkant dus, hij is rond. Ondanks dat ik in zo'n vorm nog maar 1 lipstick heb vind ik het er toch nog apart uitzien. Wel vind ik het fijn werken. Je kunt nog heel goed binnen de lijntjes werken en dat is natuurlijk heel belangrijk als je lipstick opdoet.

 De kleur die ik heb gekocht is nummertje 080 en de kleur heet PassionRed. Zelf vind ik de kleur niet echt rood. Op de onderkant zit een sticker die wel rood is maar ik weet niet, ik vind de lipstick meer een licht rode wat donker roze kleur hebben. Natuurlijk als ik denk aan PassionRed, denk ik aan knal rood. Ik had natuurlijk wel de kleur verwacht die ik heb gekocht maar de naam past gewoon niet.

Door de vorm van de lipstick brengt hij dus wel erg fijn aan. De finish van deze lipstick is een beetje Satin. Hij is niet echt mat maar er zit ook zeker geen glans overheen. Hij brengt heel fijn aan, erg romig. Ook blijft hij erg lang zitten. Hij blijft zeker wel 5 uur zitten, zonder dat je overmatig eet en drinkt natuurlijk. Hij vervaagd ook geleidelijk en je kunt heb goed opnieuw aanbrengen.

Ik vind het een hele mooie kleur. Wel een kleur die ik eerder in de herfst zou dragen. Het is echt een warme kleur.  Ik ben heel blij dat de finish ook echt is wat hij zegt dat hij is. Ik heb de laatste tijd zoveel lipsticks gehad waarvan gezegd werd dat het de ene finish was en dan uiteindelijk was het toch een andere finish. Ik vind een satin finish altijd heel erg mooi. Mat is natuurlijk mijn favoriet maar satin heeft ook zeker iets.

Ik kan deze lipstick zeker aanraden. Het is een prachtige kleur, hij blijft lang zitten en hij is natuurlijk lekker goedkoop!

Deze lipstick is te koop bij de Kruidvat voor €4.99

Wat vinden jullie van deze kleur?


Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

14 reacties

 1. Wauw prachtige kleur! Die ga ik misschien kopen als er weer een actie is.

  Liefs, Celine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het ook niet echt een 'passion red' kleur, zoals jij zegt! maar ik vind de kleur ondanks dat wel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een hele mooie warme kleur. Zeker heel mooi voor het najaar vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een beauty! De verpakking vind ik er ook wel erg leuk uit zien, ik denk dat ik een nieuwe kleur heb gevonden voor de herfst!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beetje herfstkleurtje inderdaad maar dat is toch al bijna ;) Staat heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dat juist omgekeerd haha! Ik vind essence ook heel fijn, maar loop altijd eerst naar Catrice. Mooie kleur dit! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je heel mooi! Ik vind ze van catrice ook altijd fijn, maar die van Etos zijn ook heel nice.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een ontzettend mooie kleur! ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja echt een mooie kleur :D Heb ook een items van Catrice best een goed merk toch! :)


  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog en geef 3x een Michael Kors Hamilton tas weg!


  Xxx

  WIN DE MICHAEL KORS HAMILTON TAS!

  Bezoek ook mijn andere website Modekalender voor leuke mode events

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed review! Ik vind 't een mooie warme kleur, en inderdaad mooi voor in de herfst :).

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜