∆ BEAUTYBLOGGERS DILEMMA TAG + GIVEAWAY


Een tijdje geleden hebben we al een hele leuke samenwerking gehad met een aantal bloggers. Dit was zo'n succes en natuurlijk heel leuk om te doen dat we nog iets verzonnen hebben. Vandaag is de Beautybloggers Dilemma tag. Natuurlijk kun je ook weer doorhoppen naar de volgende blog! Lees je mee?


Als het goed is ben je via de blog van Astrid naar mijn blog komen hoppen. Welkom!
De blog van Astrid heet Ik hou van beauty en ze schrijft voornamelijk over beauty want ja, ze houd ervan. Zoals de naam van haar blog ook wel zegt! Ze heeft een passie voor schrijven en dat zie je op haar blog zeker terug in alle leuke artikeltjes.  Het Dilemma wat bedacht is door Astrid is:

Oneindig kunnen eten zonder dik te worden of een oneindig shoptegoed?

Wow... Dat is een hele moeilijke. Ik hou van eten en heb zeker aanleg om snel dik te worden en dus zou ik best wel alles willen kunnen eten zonder dik te worden. Maar met een verslaving voor make-up is een oneindig shoptegoed misschien ook wel heel handig.  UHM!! Oke, ik moet toch een beslissing maken. Oke de make-up verslaafde die ik ben ga ik toch voor het oneindig kunnen eten. Ik hou zo van eten  (snoepen) dat ik het liefste gewoon nooit van mijn leven dik wil worden.  Make-up kopen kan ik sowieso ook wel haha, ik zorg er wel voor dat ik er geld voor heb haha :) Dit was echt een moeilijke haha. Goed verzonnen Astrid! :D

Dan mijn eigen dilemma:

Nooit meer lipstick mogen kopen of nooit meer je wenkbrauwen mogen bijtekenen?

Oke. Zoals jullie aan de naam van mijn blog wel kunnen zien ben ik helemaal gek op lipstick. Lipstick in alle soorten en prijzen. Ik heb er al een hele hoop maar je hebt natuurlijk nooit te veel lipsticks. Maar dan mijn wenkbrauwen bijtekenen. Ik heb van mezelf hele lichte wenkbrauwen dus dan lijkt het zonder ze bij te tekenen net alsof ik geen wenkbrauwen heb en ik vind het toch echt zo dat wenkbrauwen je gezicht uitdrukking geven.  Toch denk ik dat ik zou kiezen voor nooit meer mijn wenkbrauwen bij mogen tekenen. Ik kan niet zonder mijn lipsticks!

Dan laat ik je nu doorhoppen naar de blog van Céline. Céline is van de blog Célineschrijft.be
Céline is een blogster die voornamelijk schrijft over beauty en boeken. Natuurlijk schrijft ze ook nog over andere artikels. Eigenlijk schrijft ze voornamelijk over dingen die ze leuk vind. Ze heeft in ieder geval een erg leuke blog om een kijkje op te nemen. Hop dus lekker door! (vergeet niet een kijkje te nemen hieronder bij mijn giveaway!)  

Mijn dilemma voor Céline is dus:

Nooit meer lipstick mogen kopen of nooit meer je wenkbrauwen mogen bijtekeken?

Veel succes!


Dan nu.... mijn giveaway! Na lang bedenken wat ik weg zou willen geven vond ik dit toch het leukste. MAC lipsticks zijn mijn favoriete lipsticks aller tijden dus daarom verloot ik vandaag aan jullie een MAC lipstick twv 19,50 naar keuze!Wat moet je doen om deze prijs te winnen?

Verplicht:
♡ Volg mijn blog op Bloglovin'
♡ Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet en laat een GELDIG email adres achter in de reactie. Zonder mail kun je niet winnen!

Extra kans:
♡ Volg mij op Instagram (+1)
♡ Deel de bovenstaande foto op instagram en tag mij @letstalklipstickblog in de foto! (+1)
♡ Like mijn Facebookpagina (+1)

Ik hoop dat jullie het een leuke winactie vinden en dat jullie mee doen!  Ik ben in ieder geval heel EXCITED om een leuke mac lipstick weg te geven aan een van jullie!

Hop nu maar lekker door naar Céline. Er zijn nog veel leuke winacties te vinden als je maar door hopt! Kom, hop verder!

Doen jullie mee met de giveaway?


Bedankt voor het lezen en hoppen!
LOVE Quinty ♡♡
Share:

45 reacties

 1. Hihi! Lijkt me toch ook heerlijk als je oneindig kunt eten en snoepen... Maar oneindig shoppen? Halleluja!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zo ook voor oneindig eten gaan, ben 30 kilo afgevallen en moet er nog een paar, ik kijk naar eten en ik kom al aan, dus nooit meer zorgen zou perfect zijn.

  Jouw dilemma kies ik voor nooit meer lipstick kopen.... Mooie loophole, dan zorg ik dat mensen mij het geven hahaha

  Heb zelf ook onzichtbare wenkbrauwen verf ze altijd bij met refectocil.

  Ik volg je op bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie prijs!! Ik zou gaan voor nooit meer lipstick mogen kopen. Die vraag ik dan wel cadeau bij mijn verjaardag, kerst, moederdag etc. Maar mijn wenkbrauwen niet bijtekenen staat zo raar. hildestolk@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook oneindig eten zonder dik te worden kiezen. Daar heb je gewoon voor altijd mega profijt van :P ik doe ook graag mee! Volg je al op Bloglovin'. E-mailadres is matteandshimmer.nl@gmail.com :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is zeker een leuke winactie. Ik maak graag kans. Dilemma: ik kies voor wenkbrauwen niet meer bijtekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ondanks dat ik eten ook erg lekker vind, ga ik zelf toch voor het shoptegoed. Ik ben nogal gierig, dus als shoptegoed niet uitmaakt word ik daar heel erg blij van!

  Ik maak graag kans op de MAC lipstick! Wauw, wat een vette prijs :D
  - ik volg je op bloglovin' en Instagram en Facebook

  x Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe mee met de winactie. Ik volg jou op bloglovin, instagram en facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe heeel graag mee! :) ik volg je op bloglovin & instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettend leuk idee, samen met andere blogs. Hilarische vragen ook.

  Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben ge dol op lipsticks! Ik laat mijn wenkbrauwen dan maar zoals ze zijn!
  Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik volg je op instagram (desmetbo) en heb je geliked op Facebook! (Bo De Smet)
  Jeej ♥
  e-mail: bo.desmet@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oneindig shoppen! Die is niet zo moeilijk. Sporten vind ik altijd wel leuk en ik let wel wat meer op mijn eten.
  Ik volgde je al op Bloglovin' :-) Ik doe ook mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super tof! Ik ben echt toe aan een nieuwe lipstick en er staan er nog een heleboel op mijn wishlist van MAC. Velvet teddy, d for danger, faux noem maar op hihi. Ik doe dan ook graag mee en heb alle stappen (ook de extra stapjes) uitgevoerd! Nu maar duimen, veel plezier met de bloghop! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh wauw! Ik ga hier zeker weten aan meedoen, ik volg je vanaf dit moment op Bloglovin, Instagram en Facebook! brittvanommeren@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ooh mooie winactie! Ik volg je op facebook, bloglovin' en instagram :-). Pfoe lastige dilemma. Ik heb van mijzelf wel erg 'veel wenkbrauw'. Maar het heeft niet de vorm die ik zou willen. Dus teken ik zelf wel een beetje bij. Lipsticks heb ik opzich best veel en daar zou ik nog wel een hele tijd vooruit mee kunnen. Ik denk dat ik dan ga voor geen lipstick kopen. Maar ik vind hem moeilijk hoor! Mijn mail is: denisemodderman@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zou gaan voor nooit meer mijn wenkbrauwen mogen bijtekenen want ik kan echt niet zonder lipstick!
  Dus daarom doe ik ook erg graag mee aan je winactie ;)
  Ik volg je op bloglovin' en op instagram! Mijn mail is info@makeuped.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb nog een aantal MAC'jes op mijn wishlist staan dus ik zou dom zijn als ik geen poging zou wagen hihi. Ik kan echt niet zonder mijn wenkbrauwen haha, als ik daar niks mee doe dan mis ik echt iets. Dus nee, dan maar zonder lipstick. info@simplynspecial.nl Oh, en ik volg je ook op instagram en heb je fb pagina geliked :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zou kiezen voor nooit meer mijn wenkbrauwen bij tekenen. Lipstick vind ik mooier.
  Ik zou ook graag mee doen aan de win actie, maar laat liever niet mijn e-mail openbaar achter dus dan sla ik deze geweldige win actie maar over.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk, ik doe graag mee en heb je post op Instagram gedeeld. Mijn mailadres: henrieke 1985 @ gmail . com , als je hier alle spaties uithaalt is hij geldig. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Toffe winactie! Ik heb de stappen gevolgt. Kim.138@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik zou gaan voor nooit meer mijn wenkbrauwen bijtekenen. Een keer per zoveel tijd verf ik ze (dat mag dan wel toch :D ) Ik hou ook van lipstick hihi. Ik doe daarom graag mee aan je winactie! Ik volg je op bloglovin en op instagram. E-mailadres: info@mylittlehappiness.nl Liefs Lesley

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik zou nooit meer m'n wenkbrauwen bijtekenen kiezen! Ik kan echt niet zonder lipstick. Wat een leuke winactie. Ik doe heel graag mee want ik heb eerlijk gezegd nog geen enkele mac lipstick dus ik ben heel erg benieuwd! Ik heb alle stappen gedaan & alle extra stappen. M'n email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dan kies ik voor nooit meer lipstick, omdat mijn wenkbrauwen het harder nodig hebben. ;)

  Ik doe heel graag mee aan de winactie, want van Mac word ik heel happy! Ik volg via BL (Tamara TS), Instagram (@paramara1982) en FB. (Tamara Mara Großmaul). paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Moeilijk dilemma! Ik ga voor nooit meer lipstick. Zonder wenkies over straat is haast geen optie meer... Ik sla je winactie alleen wel over, mac is helaas niet dierproefvrij..

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke actie! Ik doe mee, ik volg je nu overal :) Ik zou kiezen voor nooit meer mijn wenkbrauwen bijtekenen. Stiekem deed ik dit al nooit, en lippenstift..... en ware verslaving :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat leuk zo'n samenwerking met verschillende bloggers! Als ik zou moeten kiezen, dan zou het nooit meer mijn wenkbrauwen bij tekenen. That's easy, want ik heb opzich al volle wenkbrauwen van mezelf :') ik doe ook mee met de winactie! Je kan nooit genoeg MAC lipsticks hebben. Ik volg je al een tijdje via Bloglovin' en Instagram en ben meteen je Facebook pagina gaan liken. Mijn e-mail adres is chelseymeijners@outlook.com. Succes met het uitzoeken van een winnares!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ja, leuk ik doe graag mee!
  Makkie want ik zou dan echt nooit meer mijn wenkbrauwen bijtekenen.....
  Ze zien er al vol uit.
  Alles heb ik gedaan wat nodig is.

  Bl.: chucky1012

  Instagram:@chucky1012

  Fb.: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Em.: rots_223@hotmail.com

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Een MAC lippie winnen! Graag! Ik doe graag mee en volgde je al overal. Ook heb ik de foto op insta gedeeld. Jouw dilemma is heel gemeen :) Ik ben ook zo gek op lipstick, maar toch kies ik voor mn wenkbrauwen, ik heb denk ik genoeg lippies om mn leven lang te gebruiken. Mmm maar ze gaan natuurlijk niet zo lang mee. Ik weet het niet :/
  Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Doe heel graag mee,heb nog geen mac. celinevandam@hotmail.com
  Heb +2

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ook weer zo'n leuk dilemma! Bij die van Astrid ging ik voor shoptegoed. En bij niet van jou ga ik voor "nooit meer lipsticks kopen". Ik ben dol op lipstick, maar ik heb ook wat met wenkbrauwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. ik doe graag mee! Ik zou kiezen voor nooit meer lipstick.. (erg) want mijn wenkbrauwen zien er zo verschrikkelijk uit... of ik zou PMU moeten doen... moeilijk hoor!
  Oké, nooit meer lipstick dan maar :) mijn email: babs.casting.bdw@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik zou liever altijd lipsticks kunnen kopen! Doe ook graag mee met je winactie, ik volgde je overal al ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oeii...ik vind dit tot nu toe wel de moeilijkste dilemma hoor! Ik zou denk ik gaan voor nooit meer lipsticks kopen want mijn wenkbrauwen zijn me echt heilig geworden haha. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik ben dol op beauty producten.
  Maar een MAC heb ik nog niet in huis. Dit is mijn kans.
  Ik zou gaan voor geen wenkbrauw meer bijtekenen. (Al zijn ze bij mij vrij kort)
  Ik vind lipstick té leuk!!!
  Ze maken je look compleet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vraagje
   Kan ik mijn mail ook verbergen?

   Verwijderen
  2. Nee sorry hier op de blog kun je de mail niet verbergen maar je zou me ook even op instagram een prive bericht kunnen sturen met daarin je mail

   Verwijderen
 35. Ja! ik doe mee met je winactie! Heb je gevolgd op bloglovin' (Lonneke Scholten), Facebook (Lonneke Scholten) en Instagram! (Lonnerrr)
  Qua dilemma zou ik toch gaan voor nooit meer lipstick kopen. Ik gebruik niet zoveel lipstick, dus dat zou niet dodelijk zijn ;)
  Ik kende je blog nog niet, maar zal hem vanaf nu zeker in de gaten houden :)
  (lonnekescholten@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik zou gaan voor nooit meer mijn wenkbrauwen bijtekenen, dat doe ik nu ook al bijna nooit dus dat zou ik niet zo heel erg missen xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. & uiteraard waag ik graag een gokje voor deze te leuke prijs! Je hebt nooit genoeg MAC lipsticks ;)
   Heb alles gedaan & volgde je overal al. jouvence@hotmail.nl

   ♥ xx liefs

   Verwijderen
 37. Ik doe graag mee, want ik kan wel weer eens een nieuw kleurtje gebruiken.
  Ik zou ook gaan voor nooit meer wenkbrauwen bijtekenen

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wauwie! Mega excited over deze winactie, ik heb alle extra stappen ook gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜