∆ SPAM JE BLOG! + SOCIAL MEDIA

TIJD VOOR EEN SPAM JE BLOG!

Ik zag dat ik dit eigenlijk nog nooit op deze blog heb gedaan dus vond het eens tijd worden. Het is altijd een hele fijne manier om nieuwe blogs te leren kennen!


Meestal is het natuurlijk helemaal niet de bedoeling dat je spam achterlaat in de reactie maar vandaag is het allemaal toegestaan. Spam hieronder in een reactie je blog. Het zou ook wel fijn zijn als in een klein stukje uitlegt waar je over blogt. Ik ben namelijk opzoek naar nog meer blogs die ik kan volgen en dit is natuurlijk de makkelijkste manier om andere blogs te leren kennen!


♡SPAM JE BLOG♡SPAMMEN MAAR!

Share:

4 reacties

 1. Het is altijd zo ongemakkelijk om jezelf en je eigen blog te promoten, maar ach als het toegelaten is kan een beetje zelfpromotie nooit kwaad! :)
  Mijn blog gaat vooral over beauty maar in de nabije toekomst wil ik het ook wat meer over fashion en lifestyle gaan hebben!
  Mijn blog heet All About Jana en gaat dus inderdaad over alles dat mij gelukkig maakt, al zijn voorstellen over leuke posts altijd welkom in de reacties!
  Hier is een linkje naar mijn blog: http://www.allaboutjana.be/
  Om op de hoogte te blijven voor komende artikelen kan je me altijd volgen op sociale media! Facebookpagina "All About Jana", Instagram "allaboutjanablog", Bloglovin' en Twitter "allaboutjana"
  Ik volg jou alvast ook, wat een leuke blog heb jij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik spam graag mee! Mijn blog http://www.hillybillybeauty.nl gaat voornamelijk over beauty, maar ook persoonlijke dingen. Onlangs ook over mijn kledingstijl. Op mijn blog zijn alle linkjes naar mijn social media. Op YouTube kan je mij ook vinden met filmpjes met shoplogs, unboxings etc. ( Hillybilly Beauty ). Kom gezellig langs ��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom hier wel vaker langs dus ik houd m'n spam even kort en bondig: Ik ben Mariska en op www.matteandshimmer.nl blog ik over beauty, meestal make-up maar soms ook fashion, iets over mezelf of een receptje :)

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn blog heet Style Teen, naar aanleiding van mijn Instagram account @styletheens. Ik vind het heel belangrijk dat je je eigen stijl hebt & dat je weet dat je uniek bent. Ik blog over persoonlijke dingen, dingen waar ik over nadenk (hersenspinsels) en (life)style. De link van mijn blog is: styletheens.blogspot.nl en zoals ik al zei mijn Instagram is @styletheens. Liefss x

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜