∆ NYX SOFT MATTE LIPCREAM VOOR NOG GEEN EURO


Net als een neppe mac lipstick kwam ik op Aliexpress een aantal NYX lipsticks tegen. Natuurlijk heb ik die gekocht om ze te testen en te vergelijken met het echte. Ik kreeg vorige week een reactie dat in zulke neppe producten allemaal vieze dingen zitten, daar schrok ik wel van maar gelukkig had ik alle foto's al gemaakt want ik weet niet of ik ze nu nog ga gebruiken maar ik laat ze in ieder geval aan jullie zien vandaag. Lezen jullie mee?


 SAO PAULO:
Dit is de lichtste kleur die ik gekocht heb. Wat me gelijk opviel was dat er een typfout inzit want het origineel heet natuurlijk San Paulo en hij lijkt  niet echt op de echte.  Ik vind het wel een mooie kleur (tot ik denk aan de vieze dingen die erin zitten)

AMSTERDAM:
Amsterdam is een knal rode kleur. Toen ik hem op het plaatje op Aliexpress zag dacht ik dat hij veel feller zou zijn maar dat is niet zo. Deze lijkt best wel op het origineel.

MONTE CARLO:
Dit is ook weer een rode kleur maar dan iets donkerder dan Amsterdam. Als ik kijk op google zie ik als ik deze naam in typ veel verschillende kleuren. Bij sommige is hij roze en bij sommige lijkt hij wel op de kleur die ik heb. Ik weet dus niet echt welke kleur het origineel is en of hij er op lijkt.


Hier zie je de kleuren op mijn hand met van links naar rechts: San Paulo - Amsterdam - Monte Carlo
Zoals je ziet worden ze wel echt mat maar daar doet hij best lang over. De echte soft matte lipcreams worden ook mat maar niet mega erg. Ik vind deze meer lijken op een liquid lipstick met hoe mat hij word. Hij trekt echt in je lippen en je krijgt hem er heel moeilijk af. Wel slijt hij heel snel van je lippen af en blijft hij hooguit 1,5 uur zitten. Het enige wat ik dan nog op mijn lippen heb is een klein randje lipstick.

Nee ik vind het geen goede dupe of na-aapsel
De verpakking ten eerste lijkt op het eerste gezicht erg op de echt maar als je goed kijkt zie je wat tekst die er niet op hoort en de flesjes zijn groter dan de echte zijn.  Als je een NYX soft matte lipcream hebt weet je wel dat die best lekker ruikt. Aan deze zit ook een geur maar die is niet lekker. Het is een hele nare geur. Ze worden dus wel mat maar veel te mat en de kleuren wijken best wel af

Ik kan deze dus niet aanraden. Natuurlijk leuk om te proberen want ondanks dat het misschien voor de makers van het originele niet eerlijk is vind ik het toch het proberen waard. Het is natuurlijk niet zo dat ik deze neppe koop maar geen echte meer, ik koop ze gewoon beide ;)

Als je niet vies bent van ontlastingsresten en dierlijke uitwerpselen kun je hem best proberen maar nee. Ik zou hem niet kopen. Ik zal toch voor diegene de link hieronder zetten waarop ik ze heb gekocht! Koop ze niet haha

Ik heb deze neppe soft matte lipcreams gekocht op Aliexpress voor €0.78 per stuk. (ze zijn nu nog goedkoper)

Hebben jullie wel eens een dupe/namaak product gekocht op Aliexpress?Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡Share:

10 reacties

 1. Zelf heb überhaupt nog nooit iets gekocht op Aliexpress. Ik ben eerlijk gezegd ook niet van plan iets te gaan halen op Aliexpress, maar om uit te proberen en te vergelijken lijkt me wel heel leuk. Goed artikel om te lezen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik geloof niet dat er uitwerpselen in zitten hoor! ;) ik zou ze gewoon gaan gebruiken :) De eerste vind ik erg leuk :) Ik koop regelmatig iets van Ali Express, super fijne site vind ik het! Je vind er echt aaaalles!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm, nee ik ben er niet van overtuigd. Sowieso niet nadat ik erachter ben gekomen dat er eigenlijk allemaal troep in zit.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik twijfel of het wel echt waar is over de ingrediënten. Maybe willen ze ons bang maken zodat we niet op alie gaan shoppen, maar juist de hele prijs betalen voor the real deal. Heb zelf wat liquid lipsticks gekocht, vind ze geweldig! Test gewoon even op je hand en laat het zitten, zo weet je of je er wel of niet tegen kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke en eerlijke review. Zelf heb ik nog nooit iets op alliexpress gekocht... Na het lezen van deze review ook niet meteen zin in. Haha ;) Wie weet wat voor troep ze in zulke producten gooien. Al weet ik niet of dat van die uitwerpselen effectief waar is... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De rode tinten vind ik mooi! Word echt een keer tijd dat ik een NYX ga kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog nooit iets via Alieexpress gekocht. Ik koop sowieso het liefst niet te veel online, zeker niet met make-up. Ik wil het toch graag in het echt zien hoe de kleur is etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geen idee of er uitwerpselen inzitten, maar het is wel zo dat deze lipsticks niet door de EU of FDA zijn goedgekeurd, dus als ze zouden willen, dan kunnen ze er inderdaad ingooien wat ze willen. (Zo waren een tijd geleden nep Anastasia Beverly Hills lipsticks populair die uiteindelijk een ingredient (de rode kleur) bleken te hebben die niet veilig is om binnen te krijgen - en dus op je lippen te smeren.) Idd goed om mee uit te kijken dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een eerlijke review! Ik heb daar nog nooit wat besteld.

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "koop ze niet" hahaha! Leuk geschreven. Het trekt mij nu helemaal niet meer haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜