∆ MIJN EERSTE ECHTE ESSENCE MISKOOP


 Essence is echt wel mijn favoriete merk. Ik vind het dat ook wel erg jammer als ik dan iets koop wat echt vreselijk tegenvalt. Toen ik deze kleur op mijn hand swatchte in de winkel was hij echt heel mooi, een beetje diva van Mac achtig, Alleen helaas viel hij dus echt tegen!

Essence Matt Matt Matt 08 It's a Statement
De huls vind ik echt heel mooi. De matte dop doet het gewoon. Als je de dop ziet denk je wel dat de lipstick minder donker is dan hij daadwerkelijk is. Als je dan ook de lipstick eruit draait is het wel even een shock van hoe donker hij is. Dit is dan ook wel de nummer 8. Dat is tot nu toe de donkerste kleur.
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Jeetje, ik schaam me eigenlijk een beetje voor de foto. Wat een verschrikkelijke kleur die me absoluut niet staat. Hij is echt heel donker. Hij zit echt tegen het hele paarse zwarte aan.     Hij brengt dan ook heel moeilijk aan. Dat zie je misschien wel op de foto dan de randjes van mijn lippen net een beetje licht rood zijn. Dat zijn de randjes waar ik foutjes heb gemaakt en het niet meer weg kreeg.

Er zullen vast mensen zijn waarbij de kleur prachtig staat maar het is echt niet mijn kleur. Hij blijft wel best lang zitten. Zeker wel zo'n 3 uur, hij blijft wel steeds afgeven. Dit vind ik met de andere kleuren die ik heb niet zo.

Nee ik kan deze kleur helaas niet aanraden, jammer!

Deze lipstick is te koop bij de Kruidvat voor €2.39

Wat vinden jullie van zulke donkere kleuren?Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡Share:

17 reacties

 1. Hou niet zo van die donkere kleuren maar was er niet een mac van rihanna die hier op lijkt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat kan wel ja, heb het even opgezocht op google en daar staan wel van zulke donkere kleurtjes tussen!

   Verwijderen
 2. Ik vind die donkere kleuren mooi bij andere mensen, maar mij staan ze niet. Deze lipstick is inderdaad niet zo geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk eigenlijk dat die best mooi zou kunnen staan :O maar een donkere kleur is lastig aanbrengen. Moet eigenlijk een lippotloodje onder, dan kan je het heel strak krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat deze zo tegenvalt. Mij zou hij ook niet staan, ik ben daar veel te bleek voor. Maar bij meiden met een donkere huidskleur is hij denk ik wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je hem zo tegen vind vallen, zo verkeerd vind ik hem je eigenlijk niet eens staan. Het is inderdaad wel een hele donkere kleur, niet zo'n kleur die je snel elke dag erbij pakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spijtig dat de kleur zo tegenvalt. Donkere kleuren zijn ook mijn ding niet meteen. Ik ga dan liever voor een simpele nude kleur ofzo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oke ik ben echt fan van donkere kleuren, maar deze niet. Hij ziet er niet echt mooi uit inderdaad, jammer!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 8. jammer dat die zo lastig aanbrengt! op zich staat de kleur best ok hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat jammer zeg! Ik heb nog nooit een donkere kleur geprobeerd.

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mmm, hij staat inderdaad niet heel mooi, goed dat je er zo eerlijk over bent. Gelukkig is dit nog maar je aller eerste essence miskoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat jammer dat de kleur niet is wat je gehoopt had!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Balen, maar wel fijn dat je dat ook deelt op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Net doet me wat 'gothic' aan, zo'n enorme donkere lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat jammer dat het zo tegen valt inderdaad. Het is wel een diepe donkere kleur inderdaad, als hij iets lichter was, dan was het een perfecte najaars kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat jammer dat hij tegenvalt! Ik ben wel gek op dit soort kleuren en draag ze graag, dus ik ga deze onthouden! Want voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜