∆ MAC LIQUID LIPCOLOUR VOOR NOG GEEN 2 EURO

Ik heb nu in totaal 13 MAC lipsticks. Wat iedereen wel weet, oké wat in ieder geval alle beautybloggers wel weten is een normale MAC lipstick €19,50 (liquid lipsticks zelfs duurder). Ze zijn het zeker waard maar het is natuurlijk best duur. Toen ik op Aliexpress (mijn favoriete webshop) keek zag ik een liquid lipcolour van MAC staan voor nog geen €2,-. Als echte MAC lover vond ik dit zeker het proberen waard. Ik heb natuurlijk geen liquid lipcolour die zegmaar 'echt' is maar ik kan natuurlijk wel oordelen of het daadwerkelijk een goede liquid lipstick is! Lezen jullie mee? Het doosje is gewoon echt hetzelfde als de echte MAC doosjes. Ik kan echt geen verschillen vinden. De sticker met de naam erop is volgens mij ook wel hetzelfde behalve dan het nummer erboven. Volgens mij hebben de echt MAC lipsticks geen nummers maar dit weet ik niet zeker. De naam van de liquid lipstick is To Matte With Love. Ik dacht dat het een verzonnen naam was maar het is dus echt een naam van een van de liquid lipsticks.

De huls vind ik er mooi uitzien. De dop is gewoon de dop van een gewone MAC lipstick. De onderkant waar de liquid lipstick inzit is doorschijnend en zo zie je dus mooi welke kleur de lipstick is. Wat me opvalt als ik rond kijk op internet is het dat de naam van de kleur wel bestaat maar de kleur is niet hetzelfde. De echt is meer een wat roze kleur en deze zit echt wel erg tegen het rood aan. Ik vind dit ook een mooie kleur dus dit vind ik niet echt een probleem. Ik heb wel de kleur gekregen die ze me op Aliexpress lieten zien dus ik had niets anders verwacht.

Hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Omdat het een liquid lipstick is die ook nog eens retro matte is is hij best moeilijk aan te brengen. Hij droogt namelijk heel snel! Wat me ook wel opvalt is dat hij als hij buiten je lippen op de huid zit er nog best makkelijk vanaf te halen is. Met een wattenstaafje en een klein beetje olie en het gaat eraf zonder kleur een gloed achter te laten. Van de lippen daar in tegen gaat hij heel moeilijk af. Daar heb ik 3 watjes voor nodig. 1 doorweekt met olie, 1 doorweekt met water en 1 droge om de laatste beetjes eraf te vegen.

Wat ik meestal heb met de goedkope of neppe liquid lipsticks is dat hij heel plakkerig blijft. Dat als ik mijn lippen op elkaar doe dat ze dan aan elkaar blijven plakken. Wat heel vervelend is. Met deze heb ik dat absoluut niet, eigenlijk voel je helemaal niet dat hij op je lippen zit.

Ik ben heel tevreden over deze NEPPE MAC liquid lipstick. Het is een mooie kleur met een prachtige matte finish. Hij plakt niet en blijft nog best lang zitten. Zonder overdreven veel vette dingen te eten blijft hij zeker wel 5 tot 6 uur zitten. Wel is dat als hij er dan af gaat begint het van de binnenkant naar de buitenkant dus je houd na een tijdje alleen een rood lijntje langs je lippen.  De verpakking lijkt als 2 druppels water op de echte dus daar heb ik ook niets op aan te merken.

Ik heb deze MAC liquid lipstick gekocht op Aliexpress voor €1,78
Ik kan de verkoper niet meer vinden maar als je gewoon even rondkijkt op de site vind je er ook wel een, misschien voor nog wel goedkoper!

Ik kan hem zeker wel aanraden, hij is echt van goede kwaliteit!

Hebben jullie wel eens iets op Aliexpress gekocht?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Share:

8 reacties

 1. Staat je goed! Echt een super mooie kleur. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij doet het dan best wel goed voor zo'n klein prijsje! Mooie kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die 2-, is 'ie zeker waard! Echt een goede namaak!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uit principe ben ik tegen fake make-up producten. Waarom maken ze niet gewoon een goeie dupe in plaats van een kopie? Zelf zou je ook niet willen dat mensen iets origineels van jou gewoon klakkeloos kopiëren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil je niet bang maken, maar ik heb onlangs een heel artikel gelezen over dit soort nep producten. In dit soort producten komen ontlasting resten voor en dierlijke uitwerpselen. Ik zou hem meteen weggooien ;-)

  http://www.beautyscene.nl/makeupnieuws/158692/rattenpoep-menselijke-urine-en-arsenicum-in-fake-make-up-koop-niet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een mooie kleur! Ik zou hem zelf alleen niet bestellen omdat het nep is en dat voelt toch niet goed voor mij. Daarnaast hoor ik wel eens enge verhalen over de veiligheid van nep make-up, maar als ik jou zo hoor heb je geluk gehad en nergens last van gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie lipstick voor zo'n klein prijsje! Gave knalkleur ook!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜