∆ LET'S TALK LIPSTICK IS VERNIEUWD!


Ik wist helemaal niet dat het mogelijk was om een ander sjabloon te gebruiken in plaats van de standaard sjablonen. Maar toen ik zag dat Lieke haar blog heel mooi had veranderd wilde ik het ook. Ik vroeg hoe ze het gedaan had en blijkbaar staat het internet helemaal vol met gratis leuke speciale templates. Deze die ik heb uitgekozen vond ik het leukste! Ik ben heel blij :)


Ik kon echt kiezen uit zoveel verschillende soorten. Gelukkig stonden er wel voorbeelden bij zodat je gewoon precies kon zien hoe je blog er uit zou komen te zien. Die ik heb uitgekozen vond ik echt het mooiste! Toen ik hem zag dacht ik gelijk, ja dit is hem. Dit is hoe ik mijn blog aan jullie wil laten zien.

Toen dacht ik dat het moeilijke zou komen en ik had al de hulp aan mijn vader gevraagd maar ik het bestandje met de HTML codes stond gewoon precies wat ik moest doen en het was heel simpel. Ik heb papa's hulp niet eens nodig gehad haha.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe bloglook!

Wat vinden jullie van de nieuwe look van mijn blog?

Bedankt voor het lezen
LOVE Quinty ♡♡

Share:

10 reacties

 1. Ziet er heel mooi uit! Zo kom je er steeds meer achter wat er allemaal mogelijk is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi! Heb het zelf ook al geprobeerd, zo'n gratis lay-out, maar blijkt bij mij op de één of andere manier nooit te lukken. Oeps...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi sjabloon! Ik heb onlangs ook mijn hele blog aangepast en vond het enorm moeilijk, bij jou is het echt super goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt heel mooi uit!Heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er echt heel mooi uit!Heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜