∆ KYLIE COSMETICS MATTE LIQUID LIPSTICK VOOR NOG GEEN 2 EURO


 Ik ben helemaal niet van Kylie Jenner en had daarom eigenlijk niet zoveel interesse in het kopen van een van haar liquid lipsticks. Maar natuurlijk toen ik een mega goedkope tegen kwam op Aliexpress wilde ik hem toch proberen. Ik ga in dit artikel even niet nadenken over wat voor vieze dingen er allemaal wel niet inzitten maar echt kijken naar de kwaliteit. Ik heb dan wel geen vergelijk materiaal maar genoeg goede en slechte matte liquid lipsticks. De kleur die ik heb gekocht is Posie K. Lezen jullie mee? De verpakking zag er op het eerste gezicht wel goed uit. Hij was alleen een beetje verfrommeld toen hij binnen kwam maar dat komt denk ik omdat hij helemaal via de post vanuit China is gekomen. Eigenlijk gelijk de seconden dat ik hem openmaakte scheurde ik het karton. Hierboven op de foto zie je dat ook. Het stukje waardoor hij dicht kan heb ik er af gescheurd. Het is dus niet zulke goede kwaliteit.  De kleur van de druppels is wel ook echt gelijk tot de lipstick.

Dan de lipstick zelf. Het eerste wat me opvalt is dat de tekst verkeerd is. Er hoort matte liquid lipstick op te staan maar er staat duidelijk metal matte lipstick. Ik weet toch zeker dat hij helemaal matte is en niet metal. Dan voor de rest ziet hij er wel goed uit maar hij voelt best goedkoop. Echt plastic, heel licht ofzo.
Dan zie je hem hier op mijn lippen. Hij wijkt best wel af van de echte Posie K. Als ik rondkijk op internet zie ik dat de echte meer een wat paarsere roze is. Deze die ik heb is wel echt roze. Wat ik wel vind is dat als je de kleur in de verpakking ziet lijkt hij wel heel erg op de echte maar dus niet als ik hem opsmeer. 

De lipstick duurt er heel lang over om op te drogen en als hij dan droog is blijft hij heel erg plakken. Ik kan dan niet normaal meer praten zo erg blijven mijn lippen aan elkaar zitten. Dat is zo vervelend. Dit blijft hij ook houden. Ik weet dus eigenlijk niet hoe lang hij blijft zitten want na 15 minuten plakkerig spul op mijn lippen had ik er wel genoeg van en heb ik hem eraf gehaald.

Zonder rare gedachte over de ingrediënten vind ik dit toch niet zo'n goede lipstick. De kleur is misschien wel mooi maar hij lijkt niet en het plakkerig gevoel is gewoon het ergste wat je kan hebben met een liquid lipstick. Die moet je niet voelen.  Ik raad deze lipstick dus niet aan. Wel kun je natuurlijk even rondkijken op Aliexpress want er waren heel veel verschillende verkopers dus ook verschillende kwaliteiten.

Ik heb deze Kylie Cosmetics matte liquid lipstick in Posie K gekocht op Aliexpress voor €1.73.

Wat is jullie favoriete en minst favoriete liquid lipstick?


Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

8 reacties

 1. Ik denk dat je dezelfde liquid lipstick hebt gekocht als die ik een keer in een filmpje heb gezien. Bij die meid plakte haar lippen ook aan elkaar, alsof er lijm tussen zat.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die wil ik ook heel graag proberen!!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook een review over geschreven! Ik ben er eigenlijk erg blij mee, alleen de ingrediënten natuurlijk..

  Liefs, Celine.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blij dat je hier een review over hebt geschreven want ik wil die echte Kylie lipstick zoooo graag hebben, maar dan zie ik die prijs en denk ik... 'nope'. Haha. Jammer dat deze tegenvalt. Anders had ik hem misschien ook wel aangeschaft. Ook spijtig dat de kleur gewoon zo afwijkt van de echte Posie K. Helaas. Je kon het maar proberen eh :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik niet zo vaak liquid lipsticks. Heb ooit die van Sleek gehad, maar die vond ik erg droog aanvoelen. De Essence ben ik nu aan het testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ah balen dat die zo slecht is!! ik wist niet dat er al namaak van de lipkit was, maar niet zo'n goede ook dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat hij zo plakt en dat is nou net wat ik haat aan lipproducten. Deze ga ik dus zeker niet kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer dat ' ie zo tegenvalt! Ik koop eigenlijk nooit iets van aliexpress, behalve de kwasten wil ik nog eens proberen, want die schijnen wel goed te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜