∆ HANCRÈME TROPICAL FRUIT

 Ik hoor vaak van mensen dat ze last hebben van droge handen. Zelf heb ik hier nog niet echt last van maar eigenlijk maakte dat mij niet uit toen ik deze zag liggen in de winkel. Ik vond hem er zo leuk uit zien dat ik er eigenlijk maar naar bleef kijken. Hij lag bij de kassa dus erg slim van de winkel. Ik twijfelde nog een beetje maar voor ik aan de beurt was stond ik al met deze leuke kleurrijke handcrème in mijn handen. Lezen jullie mee over wat ik ervan vind?

Zoals ik al zei word ik heel blij van deze handcrème. Eigenlijk alleen al van de verpakking. Wat je niet echt op de foto kunt zien, behalve op de tweede een beetje, is dat de handcrème heel klein is en hierdoor kun je hem lekker makkelijk in de tas stoppen en overal mee naar toe nemen.

De verpakking van de handcrème is roze met allemaal fruit erop, tropisch fruit zoals meloen en ananas. Dit is natuurlijk logisch want de geur van de handcrème is ook Tropical Fruit. Dit betekent dat er wel parfum inzit en ik lees vaak op andere blogs dat het kan zijn dat je daar niet tegen kan maar ik heb er nog geen last van gehad. Ik hou er wel van dat er een lekker geurtje aan zit! De dop van de handcreme vind ik ook wel erg leuk. ik weet niet precies waarom maar het de dop laat het geheel er erg leuk uitzien.

 De substantie is best dik dus je hebt er best weinig van nodig om je handen in te smeren. De opening waar de crème uitkomt is best groot dus je moet wel echt oppassen dat je niet te hard knijpt want dan heb je veel de veel.  De crème is heel erg vettig. Wat volgens mij goed is voor een handcrème! Ondanks dat hij zo vettig is hoeft hij niet mega lang in te trekken. Binnen een halve minuut tot minuut is hij volledig ingetrokken.


Hierboven zie je de ingrediënten. Veel ervan is Chinees voor mij maar sommige woorden ken ik wel. Volgens mij is glycerine eigenlijk helemaal niet goed voor je handen. Hierdoor worden je handen juist droog en blijf je smeren. Het werkt een beetje tegenstrijdig want je gebruikt handcrème om juist minder droge handen te krijgen.  Ook als je gaat rondkijken kan ik bijna geen handcrèmes vinden zonder glycerine. Dan bedoel ik handcrèmes die betaalbaar zijn haha. Dus dan denk ik ook wel weer, als het eigenlijk niet goed is waarom zit het dan in bijna alle handcrèmes?

Ik ben erg tevreden over deze handcrème. Hij is lekker vettig dus op het moment dat ik droge handen heb merk ik ook echt wel dat hij helpt. Misschien als ik echt last had van altijd droge handen dat hij niet goed zou werken maar op dit moment vin dik hem heel fijn. Dus als je ook niet hele droge handen hebt maar er toch af en toe last van hebt is dit zeker een aanrader!

Ik heb deze handcrème gekocht bij de Kruidvat voor maar €1.39
(geen idee van welk merk hij is, staat niet op de verpakking volgens mij. Hij is te vinden bij de kassa of bij speciale niet altijd verkrijgbare merken rekje)

Hebben jullie last van droge handen? Wat is jullie favoriete handcreme?


Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Share:

8 reacties

 1. Klinkt als een fijne handcreme, ben gek op kleine tubes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die verpakking is inderdaad erg leuk. Ook fijn om te horen dat het product zo goed meevalt. Ik gebruikt altijd verschillende handcrèmes dus deze wil ik sowieso ook wel eens uitproberen dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah wat ziet de verpakking er te vrolijk en cute uit <3 De handcrème zelf klinkt ook heel fijn en de prijs is ook lekker budget, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke verpakking. Op de verpakking na lijkt het product me ook fijn!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schattige verpakking, klinkt fijn. Heb alleen nog 7 handcreams die op moeten..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben gek op de Body Shop handcrème, maar deze ziet er ook wel zalig uit! En het tubetje is natuurlijk om op te eten! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vrolijke verpakking! Hij gaat lang mee en lijkt me heerlijk ruiken. Goed spul :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜