∆ ESSENCE MATT MATT MATT 04 PINK UP YOUR LIFE

Dit is de tweede lipstick uit de nieuwe matt matt matt collectie van Essence die ik aan jullie laat zien. De vorige kleur van nummer 2 en dit is nummer 4. Nummer 1 en 3 heb ik ook maar daar volgen natuurlijk nog reviews over. Ik ben nog steeds heel blij dat Essence zulke matte lipsticks uit heeft gebracht en ik was heel benieuwd ook naar deze kleur. Kijken jullie mee?

De huls is echt mooi. De dop is mat en in de kleur van de lipstick. Als je ze op een rijtje ziet staan ziet het er ook heel vrolijk uit. Misschien was het nog mooier geweest als het zilveren gedeelte ook mat was geweest, maar dit ziet er dus ook heel mooi uit.  Ook de sticker aan de onderkant is de kleur van de lipstick. Dat is bij de meeste lipsticks die ik ken maar vaak wijkt de kleur dan nog af, bij deze is dat echt niet gewoon! :)

 Het is een hele mooie roze berry kleur. Hij is best donker roze maar toch een lekkere knal kleur. En natuurlijk ben ik heel blij dat hij mat is. Toch blijft hij lekker romig als je hem opsmeert maar de finish is mat en hij blijft best lang zitten.

Mijn manier hiervoor is de lipstick opdoen, dan een keukenrol of een watje pakken en hierop blazen, zo'n 2 keer. Dan is hij helemaal mat en hierdoor blijft hij dus echt zeker wel 4 uur zitten. Wel word de kleur iets minder maar dan doe je gewoon nog een laagje lipstick erover en dan nog een keer blazen op een keukenrol of watje. Simpel maar het werkt goed!
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ik vind het een kleurtje die zowel in het voorjaar en in het najaar gedragen kan worden. Het is een beetje een tussenkleur.  In de winter draag is meestal iets donkerdere kleuren en in de zomer wat lichtere kleuren. Goede tussenweg dus. Ik vind het een hele mooie kleur al vind ik dat hij best vloekt bij mijn haren maarja. Boeiend! :)

Deze lipsticks is te koop bij de Kruidvat voor €2.39

Wat vinden jullie van deze lipstick?
Hebben jullie al een van de matt matt matt lipsticks?


Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡


Share:

13 reacties

 1. Wat een super mooi kleurtje, ik heb deze laten liggen de nude versie en donkerrode meegenomen. misschien toch maar eens kijken naar dit pareltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje! Ik vind het altijd een beetje eng om matte lipsticks te kopen van budget merken. Het heeft me tot nu toe altijd teleurgesteld. Ik denk dat ik zo een wel aandurf, hihi!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, hele mooie diepe kleur! Mooi voor de winter, maar ook voor deze temperatuurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie kleur. Ik zou het denk ik dragen in de herfst. Vind de verpakking trouwens ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou deze ook meer in het najaar dragen. Hij staat je overigens prachtig hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje hoor! Ik heb ook een kleur uit deze collectie en die draag ik echt graag. Goede dekking en geen trekkend gevoel op je lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een erg mooi kleurtje! & Leuk dat de huls van de lipstick ook matte is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleur! Je kunt echt veel kleuren hebben.

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw het is inderdaad een prachtige kleur, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wow wat een mooie kleur zeg. Prachtig ook voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind 'm je erg mooi staan, ook met je haarkleur hoor ;) Ik heb nog geen lipstick uit deze lijn. Wordt eens tijd hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh wauw, heel tof opvallend kleurtje! Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜