∆ ESSENCE MATT MATT MATT 02

Toen ik hoorde dat Essence nieuwe matte lipsticks in de LE Try it, Love it ging uitbrengen was ik heel erg enthousiast. Zoals jullie weten ben ik helemaal gek van matte lipsticks en Essence is mijn favoriete merk dus het maakte me erg blij. Zondag ben ik thuis gekomen van vakantie en ik ben gister gelijk naar de Kruidvat gegaan om de lipstick te kopen!

Eigenlijk was ik een beetje bang dat ze de lipsticks niet meer zouden hebben maar gelukkig hadden ze van iedere kleur (3 kleuren) nog 1 stuk. Die heb ik dan ook meteen gepakt en gekocht! Eigenlijk een beetje zonder na te denken haha. Ik moest ze hebben, ik wilde ze testen! Vandaag laat ik jullie de lichtste kleur zien. Dit is de kleur 02.


De lipstick zelf vind ik al heel mooi. Hij lijkt heel erg op de andere glanzende lijn van Essence maar bij deze is de dop van de huls niet helemaal doorzichtig maar een beetje mat. Ik vind het sowieso als een veel mooiere huls dan de andere lijn van Essence, die met de zwarte huls. Dit is iets speelser ofzo, ik vind het er veel leuker uitzien.

De kleur vind ik ook wel echt mooi. Hij is best neutraal. Ik heb al verschillende reviews gezien en eigenlijk is hij bij iedereen wel anders, wat natuurlijk logisch is maar het valt bij deze lipstick gewoon op. Het is een bruine/roze kleur. Ook vind ik dat er een klein tintje lila inzit. De lipstick zelf is heel romig. Dat is natuurlijk een goede eigenschap van een matte lipstick. Hij smeert hierdoor ook erg fijn. Je kan hem goed tussen de lijntjes aanbrengen.

Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ik vind hem echt prachtig! Trouwens even tussendoor. Zien jullie hoe bruin mijn gezicht is?? Ik wel in ieder geval haha. Maar terug naar de lipstick. De kleur is prachtig. De finish is perfect. Hij is echt mat. Doordat hij mat is blijft hij ook erg lang zitten. Bij mij blijft hij zeker wel zo'n 3 a 4 uur zitten. Dit vind ik erg goed voor een budget merk.

Ik ben heel erg blij met deze lipstick en ik hoop dat Essence nog meer van deze matte kleurtjes uitbrengt! Als je van mooie matte lipsticks houd. REN dan NU naar de Kruidvat om deze of een van de andere 2 kleurtjes te kopen. Echt een aanrader! Ik denk dat dit een van mijn nieuwe favorieten lipsticks is!

Deze lipstick is te koop bij de Kruidvat voor maar €2.39

Wat vinden jullie van deze lipstick?
Hebben jullie al iets gekocht uit de nieuwe LE lijn van Essence?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Share:

12 reacties

 1. Wat een ontzettend mooie lipstick! Ik ben nu toch wel benieuwd geworden naar de nieuwe lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw ik ga gelijk even kijken als ik bij de kruidvat ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor Essence blijft die ook wel lang zitten! Je bent bijgekleurd inderdaad :D mooie lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist helemaal niet dat Essence ook matte lipstick verkoop tegenwoord. Daar ben ik blij mee want ik hou van mat! Deze kleur staat je echt prachtig!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur! Deze staat je erg goed. Je gezicht lijkt inderdaad iets bruiner dan anders :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi! En zalig dat hij ook zolang blijft zitten. Altijd mooi meegenomen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kleur en matcht goed bij je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleur is dit, staat je goed! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜