∆ ESSENCE GOSSIP GIRL


Tussen de nieuwe collectie van Essence zitten ook een paar nieuwe kleurtjes nagellak. Deze kleur is er een van. Ik kon eigenlijk niet echt kiezen tussen de kleurtjes dus heb ik naar de namen gekeken. Ik vind de serie Gossip Girl heel erg leuk dus toen ik zag dat deze Gossip Girl heet was de beslissing snel gemaakt. Het werd dit mooie kleurtje!


Het is een hele mooie grijze kleur. Niet te donker dus hij kan ook prima in de zomer. Ik heb het gevoel dat het niet alleen een nieuw kleurtje is maar ook dat ze iets met de formule gedaan hebben. Van deze nagellak heb ik eigenlijk maar 1 laagje nodig en hij is perfect gedekt en er zit meteen een prachtige glans over. Dit is dus heel ideaal, hoe minder laagjes, hoe langer je er over kan doen!

Ik vind het ook wel heel fijn dat ze op de nieuwe spulletjes hebben gezet dat ze nieuw zijn. Zo hoef je niet moeilijk te zoeken en zie je in een oog opslag wat er allemaal nieuw is!


Hier zie je de kleur op mijn nagels. Ik vind het echt een hele mooie kleur. Wat ik ook merk is dat hij bij mij langer blijft zitten. Anders blijven de Essence nagellakjes zo'n 2 a 3 dagen zitten maar dit nieuwe nagellakje blijft zeker 5 dagen zitten. Hoe langer hoe beter! Zeker voor zo'n lekkere budget prijs! Ik kan dit nagellakje zeker wel aanraden en als je deze niet zo mooi vind zou ik als ik jou was zeker een kijkje gaan nemen want ze hebben veel nieuwe mooie nagellakjes en andere make-up!

Deze nagellak is te koop bij de Kruidvat voor €1.69

Wat vinden jullie van deze kleur?
Hebben jullie al iets van de nieuwe collectie van Essence?


Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

16 reacties

 1. Prachtige kleur! Mooi voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh leuk kleurtje! En essence nagellak is altijd fijn! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, zo'n grijs beton kleurtje. Ik hou er van! Tijdloos vind ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleur is het! Ik vind Gossip Girl ook een super leuke serie, heb hem alleen lang niet meer gekeken (ik moet eerst nog Pretty Little Liars uitkijken).
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou het alleen al door de naam kopen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Super mooie kleur en dan zo'n prijs. Ik denk dat ik er binnenkort eentje ga scoren ;). X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Elke tint grijs vind ik wel mooi. Deze dus ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook net gekocht en vind hem heel leuk! Hij blijft inderdaad best lang zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, dit kleurtje moet ik hebben! Te mooi haha! (moet ik alleen nog wel mooiere nagels hebben)

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜