∆ ESSENCE THE FALSE LASHES MASCARA


Mascara is iets wat ik zeker dagelijks draag. Zonder mascara voelt het alsof ik een bloot gezicht heb.  Dat wil ik natuurlijk niet. Ik heb al heel veel verschillende mascara's geprobeerd maar heb pas 1 mascara gehad die echt goed was. Dus toen ik deze zag liggen in de nieuwe collectie van Essence heb ik hem gelijk gepakt. Vandaag probeer ik hem voor jullie. Lezen jullie mee?

 De verpakking van de mascara vind ik er heel leuk uitzien. Doordat hij verschillende kleuren heeft ziet hij er erg vrolijk uit, hierdoor koop je het natuurlijk sneller. Het borsteltje is eigenlijk niet een borsteltje waar ik meestal snel voor ga. Ik ga meestal voor de harde plastic borsteltjes. Deze daarin tegen heeft echt haartjes. Hij is niet heel groot maar groot genoeg om al je wimpers in een veeg te hebben geraakt.

De kleur van de mascara is zwart. Hier kies ik eigenlijk altijd voor maar eigenlijk wil ik best een keer bruine mascara proberen. Dat doe ik denk ik de volgende keer!
Hier zien jullie mijn wimpers zonder mascara. Ik heb van mezelf erg lichte wimpers. Je ziet er wel wat donkere haartjes tussen zitten. Dit komt door de mascara van Rimmel die je wimpers donkerder maakte, aanrader is dat trouwens!

Omdat mijn wimpers zo licht zijn zie je eigenlijk zonder mascara niet dat ze best wel lang zijn. Voor de langheid heb ik dus niet een speciale mascara nodig maar ik vind het altijd fijn dat de mascara mijn wimpers voller maakt. De meeste doen dit dan ook wel!
Hier zie je mijn wimpers met 1 laagje mascara erop. Ik vind het effect heel erg mooi. Mijn wimpers zien er zeker voller uit en ze krullen ook een beetje. Ik doe trouwens nooit mascara op mijn onderwimpers omdat ik dit erg lelijk vind. Mijn onderwimpers zijn bijna net zo lang als mijn bovenwimpers dus dat ziet er dan hel raar uit!

Hier heb ik 2 laagjes mascara op. Mijn wimpers zijn nog voller geworden alleen vind ik wel dat de uiterste puntjes van mijn wimpers aan elkaar plakken waardoor het spinneneffect een klein beetje komt. Dit wil ik niet maar als dat anders gebeurt pak ik er even snel een ander schoon borsteltje bij en haal ik het uit elkaar. Dit heb ik nu niet gedaan omdat ik natuurlijk deze mascara review en dan jullie niet voor de gek wil houden doormiddel van toch iets anders te gebruiken.

Hier even een fullface foto. Vanaf veraf zie je niet meer dat de puntjes een beetje aan elkaar plakken, ik vind het effect vanaf deze verte erg mooi. Ik bent sowieso erg tevreden over deze mascara. Hij doet wat hij belooft. Hij geeft best het effect wat sommige nepwimpers kunnen geven. Dan natuurlijk niet de mega nepwimpers die iedereen nu gebruikt maar de wat subtielere nepwimpers haha :)

Ik kan deze mascara zeker aanraden alleen pas wel op dat je niet te veel laagjes aanbrengt. Hierdoor voorkom je dat verschrikkelijke spinneneffect!

Deze mascara is te koop bij de Kruidvat voor €2,89

Wat is jullie favoriete mascara?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Share:

16 reacties

 1. Best een mooi effect, voor dat bedrag wil ik 'm wel proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem er zeker goed uitzien. Die Essence mascara's vind ik altijd goed werken. Zelf gebruik ik de I love extreme crazy volume van Essence. Al jaren fan van dat ding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prima mascara voor de prijs! Maakt een mooi verschil bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vanop afstand is het resultaat inderdaad mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij zit mooi op je wimpers! Ik doe ook nooit mascara op mijn onderwimpers om de zelfde reden haha! Een vriendin van me vond het raar dat ik dat niet deed. Maar ik ben dus niet de enige :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit! Ik was ook driftig opzoek naar dé perfecte mascara, maar ben uiteindelijk gevallen voor een mascara van Kiko. Die zijn ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van deze mascara heb ik al eens een review gezien en daarin waren ze er niet echt tevreden mee. Hij was toen best wel klonterig en spinnenpotenachtig. Bij jou vind ik het echt een mooi effect hebben!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het resultaat ziet er goed uit bij jou! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeker niet verwacht dat het effect zo mooi zou zijn zeg! Ook maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi resultaat geeft hij bij jou! Ik ben hier nu ook benieuwd naar geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er mooi uit! Ik heb hem ook liggen, maar nog niet geprobeerd. Op dit moment heb ik catrice glam doll, ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het resultaat mooi! Ik heb ook twee mascara's uit deze lijn moet ze alleen nog zelf testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je ziet duidelijk verschil! En wat een fijn prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜