∆ DE DUPE VAN MAC PLEASE ME

Ik heb alweer een dupe gevonden! Ik vind het zo leuk om dupes te vinden en vooral als het mega budget dupes zijn. Dit keer heb ik de dupe van Mac Please me gevonden! Kijken jullie mee?


De dupe die ik gevonden heb is de Essence Velvet matte nummer 7. Als je de swatch hierboven op mijn hand ziet zie je wel wat verschil in de kleuren. De ene is iets donkerder dan de andere. Maar als je de foto's hieronder kijkt zijn ze echt gewoon bijna precies hetzelfde.

Ze hebben allebei een matte finish. De bovenste foto is de Essence Velvet matte nummer 7 en de onderste is Mac please me. Ik heb het gevoel dat op de foto de Mac please me wat glanzend lijkt maar in werkelijkheid is deze ook echt wel mat.

Deze lipsticks vind ik zo gelijk. Ze hebben dezelfde kleur & dezelfde romigheid. Ze smeren beide echt heel fijn over de lippen. Alleen in de houdbaarheid op de lippen is anders. Hierbij zie je wel echt verschil dat Mac duurder is en dus eigenlijk ook van betere kwaliteit. De Essence gaat er gewoon sneller af, maar dan smeren we maar iets vaker.

Ik vind deze dupe heel goed gevonden haha al zeg ik het zelf. Ik kan die van Essence ook wel echt aanraden want hij is ook erg fijn!

Mac Please Me is te koop bij de Douglas voor €19,50
Essence Velvet Matte 07 is te koop bij de Kruidvat voor €2.39

Wat vinden jullie van deze dupe?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

PS ik ben momenteel op vakantie in het lekkere Zuid-Frankrijk met mama en papa. Excuses voor het niet terug reageren op jullie. Als ik Wifi heb zal ik zoveel reageren als ik kan. Sorry!

Share:

5 reacties

  1. Super dupe!! Die essence ga ik ook scoren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind de MAC versie toch iets warmer van kleur. Toch leuk zo'n dupe

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede dupe! Als je ze allebei aanbrengt zie je inderdaad niet zoveel verschil als bij de swatches op je hand :). x

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜