∆ DAG ZONNIGE FRANKRIJK - HALLO KOUD NEDERLAND


Vandaag ben ik thuis gekomen vanuit Frankrijk. Hier heb ik lekker 14 dagen genoten van heerlijk weer, lekkere ijsjes, lekker eten, knappe jongens, een lekker koel zwembad, leuke uitstapjes, 100 potjes Yathzee, 250 potjes pesten en veel gebadminton. Ik heb een hele leuke vakantie gehad en ik wil eigenlijk nu meteen terug!


Ik heb heel erg weinig foto's gemaakt, de reden weet ik eigenlijk niet. Ik heb er toch een paar en die laat ik jullie hieronder even zien! :)

Mijn uitzicht toen ik lekker aan het zwembad lag! Ze hadden trouwens heerlijke bedjes aan het zwembad.

 De enige tijd van het jaar dat ik boeken lees. Dit is een heel leuk en erg romantisch boek. Zeker een aanrader.
Dit is het uitzicht vanaf de baai van Saint Tropez. Na 50km, 2 uur stil staan, letterlijk, 3 ambulances, 2 politie en 1 brandweerauto te hebben moeten ontwijken waren we eindelijk aangekomen in het bloedhete Saint Tropez. Mooie plaats vooral de boten, erg duur , wel weinig wc's die ook nog eens middag pauze houden, niet te betalen terrasjes en een onmogelijk vindbare MAC winkel. Toch hebben we toch een leuke dag gehad!

 Dit plaatje heeft geen uitleg nodig denk ik, of wel? :)

 Al vanaf het begin van de vakantie vonden vlinders het erg leuk om bij mij in de buurt te vliegen, deze beauty kwam zelfs op mijn  vinger zitten en bleef ook rustig een tijdje zitten. Erg leuk von ik dat haha! :)

Daar rechts in de verte zie je Cannes. Ja we waren er erg ver vandaan en hadden eindelijk een parkeerplaats gevonden en toen realiseerde we ons dat het nog een groot stuk lopen was en toen hebben we dus besloten om terug in te stappen en terug naar de camping te rijden. We waren er al ooit geweest en het was bloedheet. Heen lopen was niet heel erg geweest maar we moesten ook nog terug. Deze foto heeft papa snel gemaakt voor we terug de auto in stapte.


Ik heb echt een hele leuke vakantie gehad en als het zou kunnen zou ik nu meteen terug rijden en er nog 2 weken blijven. We waren trouwens in de plaats Puget-sur-Argens. Dat ligt heel dicht bij Fréjus. Lekker zo zuidelijk mogelijk speciaal omdat we wel echt mooi weer wilde. De camping waar we op verbleven was de 5* camping La Bastiane. Een hele leuke camping met erg leuke animatie. Klik HIER om naar de site van de camping te gaan. Als je naar die streek wilt kan ik deze camping zeker aanraden!


Vanaf woensdag zal ik weer bloggen en natuurlijk ook weer reageren op jullie blogs. De reden dat ik dit nu 2 weken  niet gedaan heb is dus natuurlijk omdat ik op vakantie was en ook daadwerkelijk vakantie wilde vieren. Sorry hiervoor maar ik ga zo snel mogelijk weer beginnen met het volgen van jullie blogs! <3

Zijn jullie al op vakantie geweest, zo ja, waarheen?


Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty♡♡

Share:

2 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜