∆ AAN ALLE JONGENS VAN WIE IK HIELD


Vandaag heb ik eens iets heel anders dat een review over een lipstick of een nagellak. Misschien weten jullie wel dat ik helemaal niet van lezen houd. Toch af en toe als ik een boek zie die ik wil lezen kan ik er wel plezier in hebben. Vooral als dat boek dan zo leuk is dat ik hem in 2 avonden uitheb! Lees je mee?

Het boek waar ik het over heb kun je ook wel al zien aan de titel natuurlijk is; Aan alle jongens van wie ik hield. Nou is dat de Nederlandse versie die bij ons in de bieb heel de tijd weg was dus heb ik maar de Engelse versie gelezen. Ik heb namelijk ook altijd het idee dat mijn Engels beter is dan mijn Nederlands. Ook tijdens het lezen steeds als ik werd afgeleid moest ik weer even nadenken toen ik weer begon met lezen van oja, het is een Engels boek haha :)

♡ ♡ ♡

Dit staat er op de achterkant van het boek:
Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht... en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.


Toen ik de achterkant gelezen had wist ik dat ik dit boek moest lezen, ik werd er helemaal enthousiast van. Ik was ook heel blij toen ik begon met lezen en het eigenlijk gewoon bijna precies was hoe ik het had verwacht. Een super leuk romantisch boek. Mijn favoriete genre. 

De hoofdrolspeelster Lara Jean is rond de 16 jaar. Dit vind ik altijd een hele fijne leeftijd om over te lezen, zo kan ik me er helemaal in inleven. (zelf ben ik 19) Dat vind ik ook wel leuk aan boeken, dat de schrijver het zo goed schrijft dat je er helemaal inzit alsof het jou zelf overkomt!

Ik zal geen spoilers gaan geven want dat zou ik zelf ook niet fijn vinden als ik dit boek nog moet lezen maar ik kan zeggen dat het echt, geloof me, een super leuk boek is. Meestal ben ik een erg langzame lezer maar dit boek kon ik niet wegleggen en zo heb ik twee avonden van 12 tot half 4 gelezen en toen was hij al uit! ( misschien slimmer om overdag te lezen haha)

♡ ♡ ♡

Als je van romantische boeken houd moet je deze lezen. Ja ik dwing het je, als je het niet doet krijg je spijt! Ik vond het heel fijn om het boek in de Engelse versie te lezen maar de Nederlandse bestaat dus ook gewoon dus als je dat fijner vind moet je de Nederlandse pakken. Ik ben echt blij geworden van het boek. Gister avond toen ik hem uitlas kwam er een glimlach op mijn gezicht die er in de ochtend nog steeds opzat.

VOORDEEL!
Vind je het net zo'n leuk boek als dat ik het vind? Er is ook al een vervolg namelijk PS. I Still Like you. Daar ga ik lekker snel mee beginnen, ik ben benieuwd!

Aan alle jongens van wie ik hield ( To all the boys i've loved before) is geschreven door Jenny Han en je kan op internet kopen of natuurlijk in de bieb lenen. Zeker doen! (320 pagina's)

Hebben jullie nog een boek die jullie mij zouden aanraden?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡Share:

8 reacties

 1. Klinkt erg leuk! Zelf ben ik niet zo'n boekenwurm, jammer genoeg!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees de laatste tijd eigenlijk weinig maar dit boek klinkt best wel cool :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, dit klinkt goed! Heerlijk he dat lezen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gek op lezen! Maar vooral thrillers en misdaad. Dus echt adviseren kan ik niet. Ik ga dit boek onthouden voor mijn oudste, als ze ietsje ouder is. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat deze je zo goed is bevallen! Als je hem zo snel uit hebt moet hij wel spannend zijn. Dit is alleen niet echt mijn genre, over het algemeen ben ik niet van de romantische boeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je er zo'n plezier aan hebt beleefd! Ik heb hem zelf ook nog klaarliggen om te lezen, maar ik lees momenteel Unplugged door Donna Freitas. Dat is echt een heel leuk boek met een originele insteek. Daarna ga ik het boek van Jenny Han lezen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜