∆ SALLY HANSEN PRETTY PIGGY

Ik had al zoveel goede dingen over de gel nagellak van Sally Hansen gehoord. Ze zeggen dat hij 14 dagen goed op de nagels blijft zitten. Toen ik op andere blogs las dat het ook daadwerkelijk zo was moest ik er eentje proberen. Eigenlijk vind ik ze best prijzig maar ik had het geluk dat ze in de aanbieding waren. Wat vind ik van deze nagellak? Lezen jullie mee?

Toen ik in de winkel aan het kijken was naar welke kleur ik nu ging kopen viel mijn oog eigenlijk gelijk op deze kleur. Ik wist dat ik een roze kleur wilde maar eigenlijk iets lichters dan deze maar ik vond hem zo mooi. Een best knallende roze kleur. Ik hou ervan!

De Sally Hansen nagellakjes moet je gebruiken in combinatie met de hiervoor bedoelde topcoat. Als je ze samen gebruikt blijft hij het langste zitten zeggen ze. Je begint met 2 dunne laagjes van de kleur en als die heel goed zijn opgedroogd doe je er de topcoat op. Dit zou er dus voor moeten zorgen dat hij lang blijft zitten.


Wat ben ik mega blij met deze nagellak van Sally Hansen. Ik zie nu wel op de foto dat ik een beetje mijn handen had mee gelakt haha *fail*. Ik heb altijd het probleem dat nagellak bij mij er heel snel afgaat. Dit probleem heb ik met deze nagellak absoluut niet. Hij blijft heel erg lang, erg mooi zitten.

Ik moet wel zeggen dat aan mijn ene hand mijn nagels langer zijn zoals je op de bovenstaande foto ziet en de andere hand zijn veel korter. Om de nagellak zo'n lange houdbaarheid te geven moet je de nagellak goed afsluiten dus aan de rand van je nagel nog een streepje nagellak. Met de wat kortere nagels lukt dit minder goed en op die nagels blijft het dan ook iets minder lang zitten. Wat ik dus moet doen:  Mijn nagels laten groeien.

Ik kan deze nagellak echt aanraden. Hij blijft zeker 14 dagen zitten en met de topcoat krijg je een prachtige glans op je nagel! Ook heb je best veel kleurtjes om uit te kiezen. Al is hij duurder dan andere nagellak, je merkt het echt aan de kwaliteit.

De Sally Hansen nagellakjes zijn te koop bij de Kruidvat & Etos voor €11,99 (er zijn vaak acties)

Wat zijn jullie ervaringen met de Sally Hansen nagellakjes?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Share:

12 reacties

 1. Hele mooie kleur zeg! Zou ik ook zo kunnen kiezen. Ik ken deze lakjes nog niet, misschien maar beter ook, anders heb ik weer een nieuwe "verslaving"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooi kleur nagellak! Helaas draag ik het vrij weinig, ivm mijn werk. Wel leuk voor de zomer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kleur! En wat goed dat hij zo lang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje, handig voor de vakantie zo'n lakje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur en jeetje wat zijn je nagels mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kleur! Fijn dat hij zo goed blijft zitten! Bij mij red ik het echt niet 14 dagen met deze lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd een zwak voor zulke kleurtjes! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleur! Ik ben benieuwd of hij bij mij ook de 14 dagen haalt. Meestal halen ze het de tweede dag nog geen eens haha. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb de gel nagellak van Sally Hansen nog niet geprobeerd, maar wel de 'gewone' en deze vond ik ook best fijn :). Maar dat deze zo lang blijven zitten, klinkt alleen maar goed! & Mooi kleurtje is dit ook :). x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wauw! Wat is dat een toffe kleur zeg!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜