∆ MUA PIXEL PERFECT MULTI BLUSH PINK BLOSSOM

Een blush draag ik eigenlijk iedere dag wel maar ik kan niet zeggen dat ik er veel heb. Natuurlijk is veel niet altijd beter maar het is wel leuk als je wat verandering hebt. Ik zag deze blush liggen en vond dat hij er leuk uit zag. Het was nog 1+1 gratis dus ik dacht: waarom niet. Dus ik heb hem gekocht! Vandaag laat ik hem aan jullie zien. Lezen jullie mee?

Dit is de blush van MUA. De pixel perfect multi blush in de kleur pink blossom. De blush bestaat uit allemaal kleine vakjes met een aantal verschillende kleurtjes. Dit ziet er heel erg leuk uit maar het is ook heel mooi. Doordat je met je kwast over alle verschillende kleurtjes gaat krijg je een hele mooie roze maar zachte kleur.

Hier zie je van iets dichterbij de verschillende kleurtjes. Als ik het goed zie zitten er volgens mij 4 verschillende kleuren in. Paars, geel, rood en licht roze.

Ik moet zeggen dat ik het een hele mooie blush vind maar er komt niet heel veel kleur vanaf. Het is echt een hele zachte kleur en je ziet hem dus niet heel overtuigend zitten. Nu vind ik dat mooi maar als je het fijner vind om een lekkere opvallende blush op te hebben is dit niet jou blush.

Hier zie je hem op mijn wang. Ik heb hem van de appeltjes van mijn wangen naar ongeveer mijn slapen uitgeveegd. Ik denk ik zeg het even haha voor jullie hem niet zien zitten. Het is echt een hele zachte kleur, hier zie je het erg goed op ( hoe zacht hij is dan). In de blush zit ook nog een klein shimmertje wat het effect toch nog wel mooier maakt.

Ik ben erg tevreden over deze blush. Hij past erg goed bij mij en bij mijn huidskleur. Een prachtige zachte roze kleur. Ondanks dat hij zo licht en zacht is blijft hij heel de dag zitten en zit hij aan het einde van de dag nog net zo mooi als aan het begin van de dag. Als je van zulke blushes houd kan ik deze zeker aanraden!

Deze blush is te koop bij het Kruidvat voor €5.99
*niet overal verkrijgbaar

Wat vinden jullie van zo'n niet heel opvallende maar mooie blush?


Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

14 reacties

 1. Ik vind hem persoonlijk net iets te licht. Zo in de verpakking vind ik hem er leuk uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem erg mooi en subtiel!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In de verpakking ziet hij er echt super gaaf uit (alleen daarom zou ik hem kopen, haha), maar ik vind hem persoonlijk iets te licht voor een blush.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, wat een heerlijke kleur is dat! Vooral voor de lichte huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het product er echt gaaf uitzien! Maar voor mij had hij wel iets donkerder gemogen. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het iets te licht voor mij persoonlijk, maar voor een subtiele look ziet hij er wel goed uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie blush, lekker subtiel ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie blush zeker voor bij een felle oog look!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij staat je mooi! Zelf pak ik vaak meer roze tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw hij geeft een hele mooie subtiele glow!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw! Wat ziet ie er mooi uit! Hou wel van een subtiel kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜