∆ MAC CAPTIVE

Mac Captive is mijn 12e lipstick die ik van mac heb gekocht. Nee ik heb mijn belofte van 1 lipstick in de maand niet gebroken. Ik heb wel afgelopen vrijdag wel een artikel gepost over mijn 11e mac lipstick maar dit komt omdat ik die eigenlijk een beetje vergeten was haha *failmoment*  
Maar vandaag dus mijn Mac lipstick van de maand juli. Lezen jullie mee?  
♡♡♡

Mac Captive is een best donkere kleur. Eigenlijk eerder een kleur die ik in de winter zou dragen maar hij stond zeker nog op mijn wish-list en toen ik er eentje aan het uitkiezen was bleef mijn oog op deze kleur vallen. Daarom heb ik hem nu maar gekocht. Toen ik hem binnen kreeg wilde ik hem natuurlijk gelijkt proberen. Wauww was mijn eerste indruk, wat een prachtige kleur!

Het is een donker rode/ paarsige kleur met een wat bruinere ondertoon. De finish van deze lipstick is satin. Niet mijn favoriete finish maar ik ben erachter gekomen hoe ik de satin lipsticks ook mat kan maken. Gewoon een paar keer blazen op een keukenrolletje en de glans is eraf. Ook een klein beetje van het kleur pigment gaat er dan mee af maar dat vind ik geen probleem. Hij is op dat moment mat!

Hieronder heb ik ook twee foto's gezet. Bij de eerste hoe hij gelijk nadat ik hem op heb gedaan is. Dus nog met een heel subtiel glansje. Ook mooi hoor, begrijp me niet verkeerd! Maar daaronder de foto met de mat gemaakte lipstick. Dat vind ik iets mooier!

 Hier is hij dus nog met een glansje
En toen was hij mat :)

Ik vind Mac Captive echt een prachtige kleur. Zeker een van mijn favorieten! Oké, bijna al mijn Mac lipsticks zijn favorieten maar deze is er ook zeker eentje van haha :) Ik vind hem in de originele finish mooi maar ook mat. Alleen het voordeel van het mat is dat hij dan langer blijft zitten.

Ik heb met Mac Captive wel als ik hem gewoon op doe en niet mat maak blijft hij hooguit 1,5 tot 2 uur zitten en dan moet ik hem al bijwerken want dan zit het eigenlijk alleen nog een beetje aan de buitenkant van mijn lippen. Maarja we hebben toch altijd een tasje bij waar bij mij altijd een lipstick in zit!

Ik ben heel erg blij met deze lipstick en ga hem nog veel dragen. Nu in de zomer maar ook zeker straks in de herfst/winter.

Ik kan jullie deze lipstick zeker aanraden!

Mac Captive heb ik gekocht bij de Douglas voor €19.50

Wat vinden jullie van deze kleur?
Kennen jullie misschien een soortgelijke kleur maar dan van een budget merk?


Doen jullie al mee aan mijn WINACTIE van de nationale beautybloggersdag?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

17 reacties

 1. Ik twijfel al een tijdje over deze kleur, maar hij ziet er toch wel heel mooi uit :) volgens mij koop je echt elke week een nieuwe MAC lipstick, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee ik hou me echt aan mijn 1 per maand regel. Die van vorige week het artikel was ik een beetje vergeten en daarom is hij zo laat online gekomen hihi :)

   Verwijderen
 2. Prachtige intense kleur, zeker mooi voor herfst / winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooi kleurtje, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. MAC lipsticks blijven ook goed zitten vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kleur vind ik ook wel echt een beauty hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je wel! Maar mijn kleur is het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij staat jou echt alles haha! Wat een mooie kleur! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, deze kleur staat jou ook zooó goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waw, prachtige kleur! & Hij staat je ook mooi :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh pretty! Ben gek op dit soort kleurtjes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een onwijs mooie kleur is dit zeg! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige kleur zeg! Ik vind hem zowel met als zonder glansje mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie kleur, staat je ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kleur, hij staat je ook erg goed! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie warme kleur. Looks good on you

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜