∆ MAC CANDY YUM YUM

 De elfde lipstick die ik van MAC kocht was de welbekende Candy Yum Yum. Iedere MAC lover kent deze wel. Een wat gewaagde felle kleur. Vandaag laat ik hem aan jullie zien. Lezen jullie mee?

Mac Candy Yum Yum is een lipstick met een matte finish. Mijn favoriete finish, maar dat weten jullie nu zo onderhand wel denk ik. Ondanks dat hij mat is smeert hij erg fijn en romig op je lippen. Hij is dus best romig maar je kan er best secuur mee te werk. Het is niet dat je snel uitschiet ofzo. Absoluut niet zelf.

De lipstick blijft zeker wel een paar uur zitten. Ik denk tussen de 4 en 5 uur, als je niet overmatig eet of drinkt dan. Wat ook fijn is aan de kleur is dat hij eigenlijk in je lippen trekt en zo vervaagd hij geleidelijk, niet dat je vlekken krijgt op je lippen

Hier zien jullie Candy Yum Yum op mijn lippen. Ik vind de kleur echt prachtig. Het is een felle koele roze kleur. Omdat hij koel is vind ik hem mij niet heel mooi staan maar de kleur zelf vind ik wel echt heel erg mooi. Misschien straks in de winter als mijn sproeten weer een beetje weg zijn, staat hij wat beter!

Ik vind het dus wel een hele mooie kleur maar als je wat sproeten hebt als mij dan zou ik als ik jullie was de soortgelijke kleur Pink Pigeon kopen. Deze lijkt heel erg op Candy Yum Yum maar dan met een wat warmere ondertoon. Als jullie geen sproetjes hebben raad ik deze kleur echt aan. Het is een lekkere felle roze kleur en hij blijft lekker lang zitten!

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡

Share:

17 reacties

 1. Ik vind het een hele gave kleur, draag hem zelf ook graag in de zomer :) Pink Pigeon is inderdaad ook een aanrader

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleur hoor! En al 11 MAC lipsticks...wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat staat deze kleur je goed! MAC Yum Yum blijft een pareltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem eigenlijk wel erg leuk staan met je sproetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is minder opvallend dan-ie eerst leek, dus ik vind 'm je wel staan! Leuk review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oogt lekker zomers! Staat je goed vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit was mijn eerste (en enigste) MAC! En ik vind de kleur nog steeds prachtig! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat staat zo'n felle lipstick jou mooi zeg! Ik wou dat dat mij ook stond haha, maar helaas staan alleen lichtroze kleuren mij

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de kleur prachtig en hij staat jou ook mooi! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vind 'm je wel heel leuk staan! Hou ook van zulke kleurtjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, ik vind die kleur echt super tof! Ik wil die lipstick ook hihi.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh leuk!!! Ik houd van deze kleur:-)
  En wat staat 'ie je ook onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige kleur, ik heb hem zelf ook! En je komt er prima mee weg ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜