∆ ETOS CORAL CHARM MATTE

Ik vond het eens tijd worden dat ik eens een lipstick van de Etos kocht. Ik vond het altijd voor een budget merk toch net iets te duur. Maar nu ik bijna op vakantie ga en absoluut geen MAC lipsticks mee ga nemen vanwege smeltgevaar, ben ik opzoek naar wat mooie goedkopere lipsticks en deze vond ik wel heel mooi en ik wilde er toch eentje proberen van de Etos. Lezen jullie mee wat ik van mijn aller eerste Etos lipstick vind?


De lipstick die ik gekocht hebt heeft de naam: Coral Charm. Het is een matte, koraal achtige kleur met een oranje ondertoon.

De huls van de lipstick vind ik heel mooi. Hij is zwart en simpel. Het heeft best een dure uitstraling. De dop is aardig lang, hij komt bijna tot het einde van de lipstick. Toen ik hem voor het eerst openmaakte moest ik even goed kijken waar ik aan moest trekken. Ik vind het wel mooi dat de dop zo lang is, zoiets had ik nog niet.


Hier zien jullie de lipstick op mijn lippen. Waarschijnlijk zien jullie de kleur als jullie dit artikel op je telefoon bekijken weer veel feller dan hij in werkelijkheid is. De kleur is een koraal kleur met een oranje ondertoon. Ook zie ik er wat roods in en wat roze. Ik vind het heel mooi dat hij een oranje ondertoon heeft, ik vind dat dat goed bij mijn huidskleur past.

De lipstick heeft een matte finish, mijn favoriet! Ondankt dat hij mat is smeert hij wel erg fijn op de lippen. Je kunt goed en nauwkeurig te werk. Niet te stroef en niet de glad. Perfect dus eigenlijk. De lipstick blijft zeker wel zo'n 2 a 3 uur zitten tot de kleur wat begint af te zwakken.

Ik ben heel erg blij met deze kleur en ik denk dat er nog zeker meer lipsticks van de Etos zullen volgen. Ik kan deze kleur zeker aanraden, hij is prachtig, mat en best goedkoop!

Deze lipstick is te koop bij de Etos voor €3.99

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Als je de kleur wilt zien hoe hij daadwerkelijk is, bekijk dit artikel dan op je computer/laptop of tablet. Op de mobiele telefoon lijkt hij veel feller dan hij is. Mijn excuses hiervoor!


Doen jullie al mee met mijn WINACTIE, het kan nog tot zaterdag 16 juli!

Share:

13 reacties

 1. Prachtige kleur, staat je echt goed!
  Ik volg je blog nu op bloglovin, neem je ook een kijkje op mijn blog?
  Liefs, Mel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur staat jouw inderdaad erg goed! Ik zat toevallig gisteren nog te kijken bij de Etos voor een leuke zomerse lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kleur staat je erg mooi! Fijn ook dat hij niet zo duur is, zeker voor op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wow! En nog lekker budget ook! Hij staat je super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een hele mooie kleur en had dit eigenlijk niet verwacht. De mattering is ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is mooi en staat je goed. Oranje tinten zijn vaak nog mooier als je een beetje bruin bent en dat zal vast wel gebeuren... heerlijk, op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een zomers kleurtje! Staat je goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier word je vrolijk van! Leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜