∆ ESSENCE LOOK AT ME

Vandaag weer eens een artikel over een  lipstick van mijn favoriete merk. Namelijk Essence. Ze hebben er altijd hele mooie producten, mooie kleuren en natuurlijk wat het belangrijkste is, lekker goedkoop! Dit is de kleur Look at me. Lezen jullie mee?


De huls van deze lipstick lijn van de Essence vind ik het mooiste. Er zijn dan natuurlijk ook nog de hulzen van de matte lipsticks, die zijn wat saaier. Gewoon zwart. Wat ik jammer vind van deze lijn is dat het allemaal glanzende lipsticks zijn maar ik heb dus gehoord dat bij de nieuwe collectie wat matte lipsticks zitten met deze huls. Die wil ik ook gelijk hebben natuurlijk!

Hier zien jullie de lipstick op mijn lippen. Het is een natuurlijke bruine kleur. Je ziet niet echt heel goed dat er een kleurtje op zit maar het geeft toch een mooi effect. Hij heeft dus wel een glansje maar dat vind ik bij deze lipstick niet heel vervelend. Het valt ook niet heel erg op. Wat wel is met een glanzende lipstick is dat hij niet mega lang blijft zitten. Na ongeveer 2 uur moet je hem zeker bijwerken want dan is hij er bijna af.

Ik ben wel tevreden over deze lipstick ondanks dat ik niet van de glanzende lipsticks. Ik kan jullie wel alvast vertellen dat er best veel glanzende lipsticks online komen de komende tijd want ik koop ze wel gewoon haha:)

Ik kan deze lipstick wel aanraden!

Deze lipstick heb ik gekocht bij de Kruidvat voor €1.99

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡


PS ik ben momenteel op vakantie in het lekkere Zuid-Frankrijk met mama en papa. Excuses voor het niet terug reageren op jullie. Als ik Wifi heb zal ik zoveel reageren als ik kan. Sorry!

Share:

5 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜