∆ ESSENCE GREY ZONE

Tijd voor een nagellak. Een simpele nagellak wat eigenlijk niet echt een Quinty kleurtje is. Zoals jullie misschien wel weten ben ik meer van echt kleurtjes. Grijs zie ik niet echt als een kleur haha. Toch heb ik hem gekocht omdat het toch wel een mooi chic 'kleurtje' Vandaag vertel ik wat ik er van vind! Lezen jullie mee?
De naam van de nagellak is Grey Zone. De naam zegt eigenlijk al welke kleur het is, grijs natuurlijk. Het is een hele lichte kleur grijs. De nagellak zelf is erg fijn. Na 2 laagjes is hij mooi gedekt zonder strepen of iets. Ook vind ik het bij deze nagellak nog mooier om een glanzende topcoat erover heen te doen als bij andere nagellakjes. Hij gaat echt prachtig glanzen zoals je ook wel ziet op de foto!

Hier zie je de nagellak nog eens op mijn nagels. Ondanks dat het niet echt een kleurtje is voor mij vind ik hem toch wel heel mooi. Ik zal mijn echte kleurtjes vaker dragen maar op dagen dat ik me daar niet naar voel is dit een perfect kleurtje. Hij blijft bij mij ongeveer een week zitten. Eerst was dat nooit maar met de topcoat van Sally Hanseen en goed bovenaan je nagel afsluiten was een goede oplossing. Mijn nagellak blijf veel langer zitten dan anders!

Ik kan deze kleur zeker aanraden. Hij is te koop bij de Kruidvat voor €1.69

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡


PS ik ben momenteel op vakantie in het lekkere Zuid-Frankrijk met mama en papa. Excuses voor het niet terug reageren op jullie. Als ik Wifi heb zal ik zoveel reageren als ik kan. Sorry! 

Share:

6 reacties

 1. Vind het een mooi kleurtje om nailarts mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier houd ik wel van. De kleur lijkt ook wel kleine hint groen te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat een mooie kleur! Ik heb zoiets in de normale variant, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja ben fan! Was net nog in de winkel om weer 2 witte aan te schaffen. Had haast anders had ik zeker deze ook meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜