∆ DE NATIONALE BEAUTYBLOGGERSDAG + GIVEAWAY


Vandaag is het Nationale Beautybloggersdag! Tenminste, Hilde  & Astrid hebben besloten deze dag uit te roepen tot Nationale Beautybloggersdag. Om je kennis te laten maken met de vele beautybloggers die er in Nederland zijn, is er een Bloghop georganiseerd. En om het nog leuker te maken, is er op iedere blog die mee doet een leuke winactie! Lees snel verder!


Ik ben zo excited! Omdat het dus de Nationale Beautybloggersdag is vandaag hebben een aantal van ons beautybloggers allemaal leuke winacties voor jullie! Op iedere blog kun je iets leuks winnen.

Zelf heb ik voor jullie een MUA pakketje samen gesteld! In het pakketje zitten een matte knalrode lipstick, een rode lipliner en een prachtig oogschuwpalette!

Wat moet je doen op dit leuke MUA pakketje te winnen?
♡ Laat een reactie achter waarin je verteld dat je mee doet, laat ook een geldig emailadres achter
♡ Volg mij op bloglovin'

Voor extra kans?
♡  Volg mij op instagram

Meedoen kan t/m zaterdag 16 juli!
Ik maak de winnares maandag 18 juli bekend! 

Dan zal ik jullie nu even vertellen wat de bedoeling is van de bloghop. Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval beautyblogs. Als het goed is ben je via Griet ( Een belgische beautyblogger met een grote passie voor beauty) naar mijn blog gehopt.

(Of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt.)

Ik verwijs je nu door naar de blog van Natascha.  en zij verwijst jou weer door naar een volgende beautyblog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Beautybloggers Bloghop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!

Doen jullie mee aan mijn winactie en hoppen jullie dan verder?

Jullie gaan nu dus naar de blog van Natascha. Een beautyblogger die graag over beauty schrijft Op haar blog vind je dan ook veel beautyreviews. Wat natuurlijk super leuk is om te lezen. Maar wat ook leuk is is dat ze ook nog over andere onderwerpen zoals kleding en accessoires schrijft. Zo is er toch wat afwisseling! Neem snel een kijkje en hop verder! 


Wat vinden jullie van het leuke idee van de nationale Beautybloggersdag?

Bedankt voor het lezen, hopelijk mee doen aan de winactie en natuurlijk het doorhoppen!
Ga jij ervoor zorgen dat je alle blogs hebt gezien en alle winacties hebt gecheckt?

LOVE, Quinty ♡♡Share:

31 reacties

 1. Die palet ziet er oogverblinded uit, zo mooi! Ben nog niet zo heel lang bezig met makeup dus zou fijn zijn om mijn collectie wat uittebreiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi palette! Daar zal de winnares super blij mee zijn gok ik! Veel plezier met de bloghop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een gave producten geef jij weg! Vooral het pallette is echt prachtig. Ik doe heel graag mee met de winactie. Ik volg jouw nu op bloglovin en instagram.

  Groetjes Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee! Ik wist niet eens dat het nationale beautybloggers dag was :')
  Ik laat deze winactie wel aan me voorbij gaan, de kleuren uit het palette gebruik ik nooit en zou het zonde vinden als het bij mij zou liggen te verstoffen (kan veel beter naar iemand gaan die hem wel vaker gebruikt!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige
  Prodcuten ! Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend gaaf! En een prachtig pakket, ik doe met deze ronde mee en volg je vanaf nu op Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een heel leuk initiatief dit! Ik doe ook zeker graag mee met je leuke win actie. Wat een prachtig palette zeg! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke dingen die je weggeeft zeg! I'm in :) Ik volg je ook op instagram! Mijn mail is: b.oosterwold@kpnmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk!! Ik doe zeker mee. Mijn email: meiqiblog@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, ik doe mee en hop weer door! Je kunt me bereiken op henrieke1985@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe zeker mee voor deze mooie producten. Ik wil ze wel eens uitproberen. I love makup..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. In mijn bloghop avontuur ben ik nu bij u aan komen hoppen, leuk om ook kennis met u te mogen maken via beautybloggersdag :) Als ik uitgehopt ben ga ik alle nieuwe blogs eens rustig bekijken. Ik volg u nu op BL en Insta. Kan/mag ik mijn e-mail ook op een andere manier aan u geven, ik zet het liever niet zo openbaar neer. Ik ga weer even verder op bloghop avontuur tot snel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een vrouw kan nooit genoeg rode lippenstiften hebben <3

  Volg je op Bloglovin als Charlotte Ellis
  Email is missfleurrebelle@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe super graag mee!

  www.bloglovin.com/liekevanveen8
  xx_glamourgirls@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een superleuk prijsje! 3 producten die al een tijdje op mijn wishlist staan..

  Mail:info@daphnelippmann.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind dit een erg leuk initiatief. En ik doe uiteraard graag mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk dat je ook mee doet aan de Nationale Beautybloggersdag! Ik doe graag mee met jouw winactie. Ik volgde je al op Instagram en Bloglovin. mail: remptlonneke@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik doe ook mee, heel erg leuk! ik hop nu snel verder naar de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hi Quinty, Leuk he zo'n Nationale Beautybloggers Day! Zelf vind ik erg leuk om aan mee te doen en ben daarom ook zeer benieuwd wat de rest hebben gedaan :-D Dus ik ga weer door hoppen! Je heb trouwens ook een mooie winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zo tof, dat Bloghoppen! Ik heb al een hoop nieuwe blogs ontdekt vandaag! Wat geef je een supermooi pakketje weg, ik doe heel graag mee. Ik heb beide stappen gedaan. (Instagram @paramara1982) paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik doe graag mee aan deze leuke actie en hop lekker verder.
  xx Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Echt een heel leuk idee! Ik doe graag mee aan je winactie. Ik volgde je al op bloglovin en via instagram. M'n email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik had je nog helemaal niet bedankt dat je mijn blog hebt genoemd :) Daarom bij deze! x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik doe zeker mee.. wat een mooi palette. Superleuk dat bloghoppen. Zo kom je nog eens ergens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Prachtig palette van MUA! Alleen al daarvoor zou ik willen meedoen! :-) Ik volg je nu op Bloglovin en Instagram!

  Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Whooooo dat palette, prachtig!! Ik doe mee en volg je op bloglovin en instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vind het een topactie!! Dat pallette is volgens mij bij heel veel mensen favoriet. Ik doe graag mee en volgde je al op bloglovin en Instagram!
  Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuke blog heb je! En wat geef je een mooie palette weg!
  Ik maak erg graag kans!
  Groetjes Bodil (bbrinksma apenstaartje live.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜