∆ DE DUPE VAN MAC DIVA


Ik was tussen mijn lipstick stash aan het kijken en ik heb weer een dupe gevonden JEEJJ. Dit keer een dupe van de prachtige Mac Diva. Het leukste van de dupe die ik gevonden heb is hij is super budget! Kijken jullie mee?
Met flits
Zonder flits
 De dupe is de lipstick Essence Trés Chic. Het is een prachtige donker rode kleur met een paarse ondertoon. Hij lijkt echt super erg op Mac Diva. Ze wijken een heel klein beetje af maar dit komt vooral door de finish. Mac Diva is echt mat en Essence Trés Chic is net iets minder mat. Dit kunnen we natuurlijk heel goed oplossen door een deel van een zakdoekje over de lippen heel te leggen en wat losse poeder erop deppen. En voila je lipstick is mat! :D

Sorry voor de typ fout op de bovenstaande foto's, het moet natuurlijk Trés chic zijn :)


De bovenste lipstick is de Essence Trés Chic en de onderste is Mac Diva. Je ziet wel een beetje verschil. De lipstick van Mac heeft veel meet pigment en lijkt hierdoor iets dieper op mijn lippen. Ook zoals ik net al zei zit dus op de dupe wat meer glans maar de kleuren zijn zo gelijk. Dit is zo leuk hihi!

Ik vind echt dat ze super goed op elkaar lijken en het leukste is, ze verschillen gewoon meer dan €15,- in prijs en de kleuren zijn zo gelijk. Ik heb ze natuurlijk beide en de kwaliteit en houdbaarheid van de mac op de lippen is wel beter maar ik kan de dupe ook echt aanraden. Dezelfde kleur, je moet hem alleen iets vaker bijwerken!

Mac Diva is te koop bij de Douglas voor €19.50
Essence Trés Chic is te koop bij de Kruidvat voor €2.39

Wat vinden jullie van deze dupe?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Share:

7 reacties

 1. Wat een leuke dupe! Ik ben altijd bang dat Diva te donker voor mij is, maar met die van Essence zou ik het eens kunnen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er echt uit als een goede dupe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prima dupe! En inderdaad... zo krijg je je lipstick ook mat. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet een klein beetje het verschil maar is inderdaad wel een goede dupe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goede dupe. Ik vind het een prachtige rode kleur.

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goede tip! MAC Diva wil ik nog graag eens aanschaffen, maar misschien moet ik eerst de Essence versie proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow ik vind het prijsverschil wel erg groot! Ik zou echt gelijk voor de Essence gaan :)
  Ik ben alleen geen lipstick persoon :')

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜