∆ 15 DINGEN DIE NIEMAND VRAAGT TAG

Vandaag heb ik weer eens een tag voor jullie. Dit keer een met de 15 dingen die niemand vraagt. Eigenlijk dus hele onzinnige dingen maar wel leuk om in te vullen. Zijn jullie benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan maar snel verder! :)


1: Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Ik slaap met de deuren dicht. Mijn kleding kast staat recht naast mijn bed en als ik dan op mijn zij lig zie ik die staan. Soms kan de deur niet helemaal dicht en dan hangt er dus een kledingstuk half uit en dan ben ik al  helemaal bang als ik wakker word. Deuren dicht dus, als dit mogelijk is en mijn kast niet uitpuilt van kleren haha!

2: Neem je mini-flesjes shampoo en zo mee uit hotels?
Ja tuurlijk. Shampoo, zeep, pennen, boekjes. Als je ze niet meeneemt word het toch weggegooid want je gebruikt het meestal toch en ze laten geen halve flesjes staan

3: Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, daar zie ik het nut ook helemaal niet van. Waarom in godsnaam een straatnaambord pikken. Dan zit die straat zonder straatnaambord en dan weet ik zeker dat ze erachter komen en dat we een boete krijgen. Als ik het wel zou doen dan.

4: Gebruik je to-do lijstjes?
Soms, ik maak ze meestal wel maar dan vergeet ik dat ik ze heb. Ik kom er dan pas later achter dat ik een to-do lijstje had en dan heb ik er niets meer aan.

5: Ben je lui?
Daar heb ik niet veel woorden voor. JA

6: Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja, maar niet in Nederland. Meestal in Frankrijk als we lang in de auto moesten zitten maar geen wc tegen kwamen. Ik was toen nog wel heel klein.

7: Hoe groot is je/jullie bed?
Mijn bed heeft een standaard 1 persoonsbed grootte

8: Heb je sproeten?
Ja . Ik heb best veel sproeten. Wel alleen op mijn gezicht. In de winter valt het nog best mee maar als het dan zomer word en de zon gaat schijnen worden het allemaal grotere sproeten. Op mijn neus zitten een paar sproeten en door de zon worden dit een grootte sproet. Minder leuk. Sproeten was wel een van de schoonheden toch?

9: Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Er is iedere dag eigenlijk wel iets waar ik mij aan irriteer.

10: Kauw je op pennen en potloden?
Nee, dat vind ik vies. Ik schrijf met pennen en potloden

11: Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee

12: Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Dat ligt eraan. Als die dingen op nickelodeon en disney channel tekenfilms zijn wel. Maar echt heel af en toe!

13: Tel je de treden als je de trap op loopt?
Dat ligt eraan hoe lang de trap eruit ziet. Bij ons thuis doe ik het wel maar als ik bijvoorbeeld naar iets ga waar ik eerst 4 trappen op moet, neem ik niet de moeite om de treden te tellen.

14: Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ja als ik een liedje in mijn hoofd heb.

15: Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Nee ik heb eerlijk gezegd geen idee. Maar op zolder ligt nog mijn oude rijlesboekje dus daar staat het vast wel in haha :)

Wat vonden jullie van deze tag?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

PS ik ben momenteel op vakantie in het lekkere Zuid-Frankrijk met mama en papa. Excuses voor het niet terug reageren op jullie. Als ik Wifi heb als ik zoveel reageren als ik kan. Sorry!

Share:

4 reacties

 1. Haha ik heb een keer met vriendinnen een avond gehouden waarop we allerlei van dit soort vragen in een vaas hebben gestopt en aan elkaar hebben gevraagd. Wat grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi grappig! Ik heb trouwens nog steeds geen deuren voor mijn kledingkast, dus die vraag kan ik al skippen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zijn best wel leuke vragen! Grappig. Ik zou echt kriegel worden van met deuren open slapen trouwens. En er is te veel in de wereld waar je je aan kan irriteren :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk je antwoorden op deze tag. Ik vind het erg leuk om dit soort artikelen te lezen dan leer je iemand toch iets beter kennen achter de blog.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜